Berf123 Haydin bakalım geçen gün güzel fikirler cıkmıstı aklımda birşey yokken buradan bir menü bulmustum birbirimize yardımcı olalım benim aklımda yine birşey yok yemek seçen eş sorunsalından😂
hilalmami Berf123 dün akşam misafirlerim vardı onlara yaptığım menüyü yazayım :) Mercimek çorbası Tavuklu bezelye yemeği Yaprak sarma Fırında köfte patates yemeği Ispanak graten (çok lezzetli oluyor) Prinç pilavı Gül tatlısı
kedisever11 Berf123 hünkar beğendi yanına da arpa şehriye pilavı mercimek çorbası, dün yapmıştım bugünde yiyicez :)
3babymom Berf123 evet ya 😞 gerçekten düşünmek yoruyor insanı yoksa bulsam kalkıp yarım saatte bir saatte ocağa koyacam ama bulamıyorum ,😞
Merveofs Galiba bulgur pilavı ve yanına ne bilmiyorum 😄 Kayınpederim ve kaynım 2-3 gündür bende şaşırıyorum ne yapacağımı
Berf123 Anne9283 taze fasulye yap yanına yenir 😂 ben daha yeni yaptım oyuzden taze fasulye yapmıyorum
minik_koala_ve_annesi Anne9283 tavuk varsa uzerine didebilirsin haslayip coban salata olur cacik olur kofte olur tavuk sote olur nohut yemegi olur buzlukta varsa nohut bunlar geldi aklima
cahillesohbetikestim Berf123 Tas kebabı, mercimek çorbası, pirinç pilavı, yoğurt vardı dün. Bugün de fırında patlıcan köfte var. Yanına da bulgur pilavı çorba yaparım. 😁
Berf123 naimegrbz kuru fasulyede sıcakta yenmigor gibi geliyor bana yapasım gelmiyor ondan 😂 afiyet olsun canım