Tugcaduman Bebek kasılıp sertleştiriniz çarpıntım var gibi hissediyorum yaşayan var mı normal mi acaba
naznhrb Tugcaduman çünkü bebeğin kasılması sancıymış oda nefes darlığı yapar bu kasılmaları doktorunuza bildirin ihmal etmeyin
Ebruhalime Tugcaduman ya bu bende 1 haftadır var bende merak ediyordum iyi ki açtın postu bakıyım 35+6 dayım
_bugle_m123 naznhrb bebeğin kasılması sancimi? Bnim sık sık kasılıyor nefes almakta bile zorlanıyorum ama nst de çıkmıyor sancı anlamiyorum ya😕
Tugcaduman naznhrb doktorumun bilgisi var canım kasılmam olduğundan kontrol altındayım haftada bir gidiyorum doktora
Tugcaduman _bugle_m123 yok canım sancı değil kasılma olarak geçiyor o benim de nst de çıkmıyor ama ultrasonla bakarken doktor görüyor. Kasılman çok olursa suyunun gelmesine neden olurmuş haftanı bilmiyorum ama dikkat et ona birde karnını sıcak tut karın üşürse tetiklermiş
_bugle_m123 Tugcaduman 37 haftaligiz ablada hergun ağrım var yattığımda kaldirmiyo bile sanki karnımı kesiyorlar
naznhrb Tugcaduman bendede 30 haftada başladı doktora söyledim magnezyum verdi o hafta nst birşey çıkmadı 33 haftalık kontrol de hem nst sancı hemde açılma şimdi erken doğumu durdurma çabasındayız 1 haftadır 4 cm açıklık tabii herkesin farklı ama asla ihmal etmeyin hiç bir ağrıyı
Tugcaduman _bugle_m123 ağrı illaki oluyor ya senin haftan da ilerlemiş yalancı sancın falan başlamıştır artık doğum yakın
Tugcaduman naznhrb magnezyum tek başına hiç bir şeye yaramıyor doktorunun ihmali var bence ben 3 aydır falan erken doğum riski var açılmam olmadı şükür çünkü iğne falan yapılıyorum hemen başladı doktor Allah yardımcın olsun yat kalkma hiç
Aytnnn Bende de kasılamlar oluyor, yataktan kalkınca sol tarafımda ağrı oluyor nedeni ne bilmiyorum, 35+6günlüğüz
Tugcaduman Aytnnn haftan kurtarmış senin 36dan sonra bir şey olmaz Allah’ın izniyle korkma ama doktoruna söyle bence
naznhrb Tugcaduman sağol canım valla artık bilemiyorum neyin ne olduğunu yatmaktan başka çare yok hastane ortamı ayrı stres süreç nasıl ilerliycek bilemiyorum hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza
_selinn Bende de aynı kasılmalar ve nefes darlığı oluyor 30. Haftadan sonra karnımın belli yerlerinde ara ara sertlik hissediyorum ve aynı anda da nefes darlığı oluyor boğazıma biri bişey tıkıyor sanki. 30. Haftadan sonra normalmiş rahim kendini doğuma hazırlıyormuş doktorlar bu duruma yalancı sancı diyor. Önemli olan düzensiz olması. Eğer düzenli olursa doğum yakın demekmiş. Bende şuan 34. Haftalık oldum yaklaşık 4 haftadan beridir de kontrolümde nst ye girip kasılmalarıma bakıyor doktor.