Aysunnnn_ T12b1a cesaret iğnesi nedir ilk defa duydum ki benim ilk dogumum cahil cesareti var diolar🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ebru2432 pinapino aynen onlar bende de var ben oda falan yapmadım yapamadın yer durumundan dolayı sadece yayagi dolabımı aldim iste bu hafta içi yıkayıp yerleştirecem de bej bir wey sormak istiyorum kapı süsü kapi yastigi falan kaldo si aldinizmi aldıysanız nerden ogrenebiliemiyim
pinapino Ebru2432 yok ben onları almadım, yurtdışında yaşıyorum burada pek yaygın bişey değil ama Türkiyeye gelince oda kapısı için kapı süsü yaptırmayı düşünüyorum
Leylican 32+2den selam :) asla zaman geçmiyor eşim askerde ben baba evindeyim henüz hiç haZırlığımız yok temizlik duruyor 35.haftada evime dönecegim bakalım yetişecekmi. Cokkkk ağırlaştım yerimden kımıldayamıyorum oturduğum yerde nefesim kesiliyor bugunde merdivenden düştüm ayağımı incittim
Tugbalsengi 32+4 ten selamlar , bu haftaya kadar çalıştığım için hiçbir hazırlık yapmadım , ne giysiler yıkandı ütülendi ne beşiği hazır ne çantam herşey olduğu gibi duruyor , umarım herşey yetişir 🙄
Ekonomist28- T12b1a 33+3 teyim. Burnum tıkalı sürekli nefes alamıyorum. Gece uykum sıfır. Bebekte baskı yapıyorum nefesini tam alamaiyorum , gece kalkıp ağlıyorum sinirdin. Zor geçiyor ama inşallah jet gibi geçer. Yoksa bu sıcaklarda bittim bennnnnn.
Gezgin4592 31+1 haftalık benimki ,benim de hiç bir hazırlığım yok temizlik Bayram dan sonra çokta temizlgim Yok yapmıştım ağır olmadan önce sadece perdelerimi yıkayıp Ötüliyecem gece uykuları bnde de sorun durmadan dönüyorum bı sağa bı sola ve bacaklarım daki tüm damarlar birbirinden çekiliyor tutuluyor gibi 🤷😐