Benjaminannesi Kusura bakmayın dikiş yerim ağrıyor ve sol vajina dudağım şişmiş bir sorun teşkil ediyor mu hasteneye gideyim mi yoksa gerek yok mu tekrardan kusura bakmayın sorup cikicam
Buveyda Benjaminannesi yeni dikiş atıldığı için tepki vermiş olabilir , enfeksiyon ihtimali için antibiyotik kullanmıyosan dr a gitmende fayda var. Çok çok geçmiş olsun 😔
Mihrimahvuslat Benjaminannesi ya canım ne takıyorsun buradaki kişileri boş boş konuşmuşlar hesabını silmek gibi bir fikride çıkar aklından sen değil onlar çıksın ağrın vardır ama sakın üzülme takma kafana Rabbim şifalar versin inşallah 🤲🏻
saglikciaanne Benjaminannesi enfeksiyon riskine karşı yinede bir kontrol ettirin derim çok geçmiş olsun birde nemli bolge olduğu için daha çok dikkat etmek gerekiyor
Deletedmom21662 Benjaminannesi canım tekrardan çok geçmiş olsun eşin aktardan kantoron yağı alsın o bölgene sür inşallah iyi gelicektir🌸
kahvesever__ Benjaminannesi dikiş yerlerin ağrıması normal ama şişmesi normal değil enfeksiyon olabilir bir doktora gözük
pink_fairy Benjaminannesi geçmiş olsun ılık su tuta bilirsin 15 dk falan sonra kurutma makinasının ılık ayarıyla kurut batikon losyonunu ve antibiyotik kremini sür inşallah geçer canım bende ilk doğumumda öyle olmuştum çok çok geçmiş olsun 💐
zeynepdurunun_annesi Benjaminannesi Çok geçmiş olsun canım bence bir doktora görün ayrıca geçen gün instagramda bir ebede gördüm kırmızı kantaron yağını ped üzerine döküp o şekilde kullanın dikişlerin iyileşmesini hızlandırıyor diyodu ayrıca kullanmadan önce pedi o şekilde buzlukta bekletirseniz ağrılara da iyi geliyormuş 🌸 siz yine bi doktorunuza sorun ama şifa olur inşallah 🌸
ipektolita Benjaminannesi çok geçmiş olsun ben de sizden sonra doğum yaptım benim de dikişlerim çok ağrıyor. Normal bir durum sanırım.