Svgsyhts 24.06 510 27.06 594 27.06 687 ( 3 saat sonra tekrar alındı ) 30.06 765 Arkadaşlar değerlerim bu şekilde yardımcı olur musunuz dış gebelik mi ?
Merve43 Svgsyhts sağlıklı gebelik değil diş gebelik de olabilir kimyasal gebelik de olabilir ultrasonda tüplerde bi kalınlık gözükürse betahcg bir düşüp bi yükselirse tek taraflı kaşık ağrısı kanama olursa genelde dış gebelik çıkıyor
HanifeAhmet Svgsyhts sağlıklı bir yükseliş değil ama tabiki herşey Allah’tan o ne derse o olur rabbim her şeyin hayırlısını versin inşallah 😔🙏
1prenses2prensyenigebe Kese için biraz daha var izlem altında devam eder yükseliş her gün devam ederse zaten doktorunuz daha ayrıntılı bilgi verir umarım herşey gönlünce olur 😊
Svgsyhts 1prenses2prensyenigebe çok teşekkür ederim ilk gebeliğim açıkçası pek bir bilgim yok ama anladığım kadarıyla 2 kat yükselmesi gerekiyormuş
zynepnur Svgsyhts basınız sağolsun canım 🙏🏼 ilk gebeliklerde normal karşılaniyor sağlıklı bir bebek olsa tutunurdu benimde başıma geldi çok şükür şuan 24 haftalığız
ikicocuk_biranne Svgsyhts kimyasaldir. Kaçıncı haftadasın normalde ? Eğer 6-7 haftalardaysan ve kese yoksa büyük ihtimal kimyasaldir doktorun daha iyi bilir
zynepnur Svgsyhts benim doktorum bir adet gördükten sonra izin vermişti ben beklemeyi düşünüyordum ama supriz bir gebelik oldu beklemiyordum🤗