Tospikannesiiiii Kızlar 24 haftaya dogru gidiyorum hala bir isim bulamadık 🙈 eşimle bilindik abartısız düz sade bir isim arayışındayız var mıdır fikirleriniz eskimeyen isimlerden olabilir ama söylenmesi zor degişik isimler istemiyorum 🙈
Soruyorumm Tospikannesiiiii ben kızıma Gülce ismini koyucam insallah hiç aklımda yokken aklıma girdi isim diğer seceneklerim güneş ve çiçek ti
_momy_ Tospikannesiiiii benim kızım defne olucak inşallah 🍓🫶🏼 ama ela ismine de bayılıyorum sade hoş eşim istemedi
Meleq Tospikannesiiiii işimiz zor canım biz 35 hafta olduk hala karar veremedik..aklımızda zeynepela ve elifazra dolaşıyo ama tamamdır bu diyemiyoruz belki sana fikir olur
Tospikannesiiiii Soruyorumm çok güzel bir isim bende begeniyorum ama gül lü çok isim var benim yakın çevremde aynı gibi olur bu defa 🙄
Tospikannesiiiii _momy_ defne çok güzel benim de yakın arkadaşım hamile o koyacak defneyi yoksa kesinlikle düşünürdüm
Tospikannesiiiii Meleq Zeynep benim seçenekler arasında tek isim istiyorum canım ben oglumun isim de sade düz ben de oglumun adını 35 36 da falan koydım ya çok zor bu defa cidden öyle olsun istemiyorum
Tospikannesiiiii Ayfersena çok hoş bende böyle isimler begeniyorum iste güncel isimleri sevemiyorum çok yapmacık geliyor bana
Tospikannesiiiii Anonymousmom çok güzeller ama ben daha eski ama modası geçmeyen tarzda bakıyorum canım çok teşekkür ederim yorumun için ❤️🙏
Tospikannesiiiii Melisayuce bende mihre şeklimi çok begeniyorum eşim istemedi inci ismini bizde yazdık seçenekler arasına