enakcs Haftadayım bugün detaylı bakınca farkettim ki yüzüm hep leke siyah nokta et beni ile dolmuş çene altım boynum göğüslerime kadar tüylenmiş kendimi çok kötü hissediyorum 🥺 eşimde moral bozukluğumu anladı söylememde ısrar etti bende söyledim sağolsun hormonların değişiyor hamilesin takma kafaya gibi şeyler dedi ama özgüvenim göbeğimden dolayı azalmıştı şimdi daha da azaldı kimsenin beni görmesini istemiyorum yalnız kalmak istiyorum bu ruh halinden çıkmam gerek cildim için beklemeli miyim doğumu yada bi cilt bakımı cilt temizliği yaptırmalı mıyım sizce? Ve bu tüyler kalıcı olur mu hiç almasam dökülür mü doğumdan sonra ya da almaya başlamalı mıyım?
Anonymousmom enakcs Tüylenme bende de oldu çene altında sadece yüzüm aksine güzelleşti sonrasında ne olur bilemiyorum kıllar da dökülüyormuş sonradan sanırım
enakcs Anonymousmom herkes dökülüyor diyor ama tüylenmeye meyilli bi cildim var dökülmez kalır diye içim içimi yiyor
cigdeeemm Benim de yüzüm çok kötü oldu. Beyaz tenliyim, cilt bakımı yapsam da önüne geçemedim aşırı bir kırmızılık var ve yanaklarım pütür pütür çok moralimi bozuyor görüntü
enakcs cigdeeemm bende beyaz tenliyim kırmızılıkta oluyor sürekli erkek bebeği anneyi güzelleştirir derler ama tersi oldu bende 🤦🏻♀️
cigdeeemm enakcs benimki de erkek dediğiniz gibi ben de güzelleştirir diye düşünüyordum aldı gitti her şeyi, aynaya bakınca moralim bozuluyor😂
enakcs cigdeeemm benimde moralim bozuluyor kimse bakmasın istiyorum yüzüme inşallah doğurduktan sonra eski güzelliğimize kavuşuruz 🥹