Ebrutpl Kızlar bu çiçekli peri kızlı kapı süslerinden yaptıran var mı veya kapı süslerinizi hangi sayfalara yaptırdınız güvenilir sayfa arıyorum istediğim model de yapabilecek tabi biraz da uygun fiyatlı
prensessannesi22 Ebrutpl bana 260 fiyat verdiler dedim neden kendin yapmiyorsun dedim neden olmasın 😄 95 lt tuttu bu arada.
Snnr41 Ebrutpl bu bizim kapi susu taki yastigi 3haftada elime ulasti kapi susu 250civariydi zam geldimi bilgim yok 🌸 bi sorun isterseniz taki yastigi ayriyetten 180tl falandi
Ebrutpl Snnr41 benim istediğin de bu tarz da fotoğraf yükleyemiyorum bulamadım yerini ama sayfa güvenilir mi fiyat almıştım burdan sanırım 270₺ dediler diye hatırlıyorum
Snnr41 Ebrutpl Evet guvenilir bi sayfa 3haftada teslim edildi ürunum 🌸 13gun sonra hastane odasina asicaz insallah erken gelmezse bebegimiz☺️
kadrfdan Bende o isimli makrome gökkuşağı olanlardan yapıcam bu konuda becerim var zaten az çok İnternette sordum 280 TL dediler isimli kasnak kestiricem 45 TL artı kargo parasi bı de iplik alıcam tuhafiyeden 120 ye falan hallederim diye düşünüyorum
prensessannesi22 bebegim42_ hayal tül, kasnak , ahşap boncuk , yapay çiçek, bide silikon ve tabancası.