alitalia Sinemakty siizn de cinsiyet belli değil dimi henüz. Hayırlısı olsun hepimizin hakkında öncelikle sağlıklı olsunlar inşallah
Sinemakty alitalia bana tahminde bulundu kız diyorum dedi.perşembe günü muayeneye gidicem inşallah bakalım ne diyecek hayırlısı
alitalia Sinemakty ay hadi inşallah hayırlısıyla ❤️ Bana tahmin bile yapsa kız diye havalara uçardım. Tabiki nasip sağlıklı olsun erkek kız farketmez ama benim küçüklüğümden beri kız çocuklarına zaafım var 🙈 kaç haftalık sizin
alitalia Sinemakty biz daha çok miniğiz 8+1 ❤️ Kontrolden sonra belli olunca yazar mısın çok merak ettim totem yaptım senin kız olursa hayırlısıyla sanki benim de kız olacak 😂
Sinemakty alitalia inşallah canım🙏Erkek olursa az biraz şey olurum ya sağlıklı olsun tabide ilk çocuk planlıydı ben oğlumda erkek diye hissetmiştim Buda kazayla sürpriz oldu öğrendiğimden beri kız hissediyorum hayırlı sağlıklı olsun ama kız olsun yaaaa😥🤣🌸💓🙏
Sinemakty alitalia İnstagram hesabın var mı ? Burdan zamanla bildirimler siliniyor seni bulamam belki
Denizpyraz Ayseeyuun oğluma hamileyken kesesi hep fasulye gibiydi uzunlamasına. Simdi 5 aylık kızıma hamileyim kesesi hep yuvarlakti. 🤣 Bende doğru tuttu bu teori ama başkalarını bilemem