Aslanirem Bugün doktor kontrolümüz vardı kızlar ikiz gebeyim kızım 2 haftada sadece 100 gram almış kilo alımı çok az dedi 35 haftadayım doğuma 2 hafta kaldı salı günü tekrar bakıcak ona göre doğum da olabilir dedi böyle birşey yaşayan var mı acaba
Hellili Aslanirem son haftalarda yerleri daraldığı için kilo alımları da yavaşlıyor ben doğum yaptım bebeklem son dört haftada sadece yüzer gram kilo almıslardı
TazeAnne06 Aslanirem ben de 35. Haftadayım 30’da falan aralarında fark vardı şimdi o fark kapandı kilosu geriden gelen kendini toparlayıp kardeşine yetişti😇 500’den fazla fark vardı en son fark 50 grama inmişti şuan 2300 üzerindeler şükürler olsun doktor normal diyor tekil gebelik kadar kilo almaları beklenmiyor diyor
Gamzesaa Aslanirem tek gebeliklerde son haftalarda kilo alımı artarken ikizlerde yavaşlıyor o yüzden normal siz yine de bol bol yiyin beslenmenize özen gösterin hep iştahlı bi gebeydim ama son 2 haftadır deli gibi yemek yiyorum doyduğumu hissetmiyorum bile buna rağmen yavaşladı kilo alımları
bsraguruler Benim arkadaşım da ikizlere.hamileykem son iki hafta kilo almamıştı Dr bsy demedi 35 haftalıkken doğum yaptı suyu gelerek
bsraguruler Aslanirem bol bol kuru üzüm ye canım kasqr muz bunlar artık standart çok süt iç demir kan yapacak şeyler ye
Aslanirem TazeAnne06 evet benim de hep öyleydi aslında aralarında çok da fark yok ama doktorum risk mi almak istemedi anlamadım
Aslanirem Gamzesaa evet sordum doktora bende yiyemiyorum çok çünkü yer kalmadı bende de artık senin yemenle alakası yok son haftalar yerleri daraldı dedi ama işte insan yenide suçluyor kendini
Aslanirem elf0 sadece birisi az 2400 gram oğlum haftasıyla uyumlu 2060 da kızım 2 haftada sadece 100 gram almış
elf0 Aslanirem aralarındaki bu fark normal ama sonraki haftaya kadar kapanabilir ben de şimdi 33+2 deyim önceki kontrolümde araları 500 gr dı şimdikinde 200 gr yani değişir belki haftaya kadar sıkıntı yapmayın hiç ikiz olunca sizin elinizde olan bişey olmuyo maalesef ki
Aslanirem bsraguruler bütün vitaminlerim tamam aslında üstüne ilaç da kullanıyorum ama demekki ikiz olduğu için nasip artık 😒🙏🏻
bsraguruler Aslanirem canını sıkma canin esinle sen minyon tipliyseniz normal bide her dr un her dediğine bakmamak lazım
D-enizz Aslanirem normal canım bende o hafta da gittiğim de biri 200 bir 100 almıştı simdi cok şükür daha izli almışlar bu arada şuan 36 +3 haftalik🙏