Günaydın güzel anneler 🤗
Başlıktanda anlaşıldığı üzere 31. Haftadayım ve dün ilk defa nstye girdim ve hafif hafif düzenli ağrı sancı tespit etti doktorum. Marjinal insersiyon sorunumuz vardı zaten erken doğum riski yaşıyordum riskli gebelik olarakta Ankara şehir hastanesinde takip ediliyorum, ilçede yaşadığım için hem ilçedeki hastaneye hem merkeze gidiyorum nstyide ilçede yaptırdım. Ayrıca gebelik şekeri olduğu içinde insülin kullanıyorum yani biraz zor bir süreç yaşıyorum ama dün doktorum doğum sancısı görüyorum deyince biraz korktum panik yaptım üzüldüm.. Aslında bebeğim sağlıklı olsun erken olmuş olması benim için hiç sorun değil yeterki iyi olsun sağlığı yerinde olsun hayırlısıyla gelsin o bana yeter.. Bebeğim normalde 30. Haftada olması lazım ama iri bir bebek gelişimi bir hafta önde gidiyor, kilosu 1800-1900 civarı şuanda gelişimi iyi diyordu doktorum ama erken doğarsa nasıl olur hiç bilmiyorum çok kafama takıp üzülüp stres yapıyorum. 😔
Acaba bu durumu yaşayan varmı ? Benimle yaşadığınız süreci paylaşırsanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler ☘️