Meltem423 genel anestezi ile doğum yaptım. İkinci çocuk İçin uğraşıyoruz , olursa eğer yine genel olurum. Çoook rahattım, ayılma odası var, ameliyat sonrası orada yine sedyede yatıyorsunuz, hayal meyal hatırlıyorum gözlerimi açtım hemşireler yanımdaydı, sonra nasıl kalktım tekerlekli sandalyeye oturdum hiç hatırlamıyorum,odaya gittiğimi hatırlıyorum, beni soyup giydirip ped fln taktılar,İnan onlarda çok net değil.uyanıksın ama uyuyorsun. Kızımda solunumda sıkıntı olmuş biraz küveze almışlar, annemler doktor fln geldi açıkladılar bana , olabilir böyle şeyler sezeryanda araştırdım ben biliyorum demişim 😁o gece kızım küvezde kaldı ertesi gün geldi.o gün akşam üstü anca ayıldım ben, 12 gibi çıkmıştım ameliyattan. Valla cnm çoook tatlı bir uyku, bebek yok diye de kimse rahatsız etmedi beni. Hiç öyle ağrıyla sancıyla fln uyanmadım. Kolunda serum oluyor zaten,ağrı kesici var basarsın dediler ben basmadım hiç.kalkınca baş dönmesi yaşamadım. Hemşire hastanede yürüttü beni. Sadece akşam ağrım oldu iğne vurdular geçti hemen. Ben belden iğne ile istemedim , etrafımda yaptıran kişilerin çoğunun beli ağrıyor sonradan ,problemli kalabiliyor. Yada baş ağrısı doğum sonrası. Aslında en güzeli normal doğurmak ama olmuyor işte. Belden olunca bebeği o anı görüyorsun fln ama işte ben o bel problemini çekmek o riski almak istemedim. Uzun olmuş biraz hakkını helal et 💖