Eyluladam15 Yaseemiinnn bende öyleyim acayip istifra ediyorum bunca zaman arada vardı şimdi gün boyu 16+6 günlük gebeyim🥺🥺
Elisamommmmm Yaseemiinnn ah ah ilk başlar bende öyleydim 22+3 haftalık suan hala bazı yaptığım yemekleri yiyemiyorum
Fatossahin Yaseemiinnn bende ayni 7+1 im 4 yasina girecek bir oglum var onun icin hazirlamak zorunda kalıyorum ama cok hafif seyler patates salatasi sade makarna corba vs yapiyorum su ara
tontonhanim Öyledi senin haftalarında çok şükür 13 haftalık olduk hepsi geçti iştahım çok fazla açıldı kilo alcam diye korkuyorum şimdide darısı sana olsun inşallah 🥰
Yaseemiinnn tontonhanim aminnn çok teşekkür ederim canım benimm 🙏🏻 Sende inş güzel bir gebelik geçir 🧿
Nznks Eyluladam15 merhaba canım, bende 16+1 hala kuş gibi cimdik cimdik yiyorum bayada kilo verdim prilam içiyorum ama faydası yok nezaman bitecek onu da bilmiyorum kendi yaptıgım yemeğin de tadı tuzu yok zaten evdekiler aç kalmamak için yiyor kendim yemediğim için yemegi de baştan savma yapılıyor bitsin çıkayım mutfaktan diye velhasıl yalnız degilsin
Yaseemiinnn Kusmam yok henüz fakat acayip bir iştahsızlığım var ve kendi yaptığım yemeği yiyemiyorum enerjim düşük iş yapamıyorum hayat enerjim yok :(
Nurcantas65 Bende de öyleydi o haftalarda 😆 hatta yemek kokusu gelince deliriyodum yemeği dışarda yemeyi deneyin iyi geliyor Ekstra muz,yoğurt,meyveler,kraker iyi geliyordu bana
Yaseemiinnn Nurcantas65 valla sütle cocopoks yiyorum sabahları acaba zararlımı başka bişi yemek istemiyorum
Nurcantas65 Yaseemiinnn yulaflı biseyler yap bence ondan daha iyi üste meyvede ekle fresh güzel oluyor
Eldgrn Yaseemiinnn 3 kilo alan ben daha ilk ayda iştahınız nasıl yok şaşıyorum zaten kilom var daha da iştah artınca hiç tutamıyorum kendimi kusma falan da yok