Asilbeyveannesi Yarın eşimle evliliğimizin birinci yıl dönümü ve 29+2 hamileyim sürpriz yapmak istiyorum fikirlerinize ihtiyacım var ne yapabilirim ne alabilirim acil destek lütfen🙏🙏
zeynepdurunun_annesi Asilbeyveannesi dün bir video gördüm kadın masa süslemiş arkadan bebek sesi konuşuyodu canım babacım sizi çok seviyorum bu sene sene yanınızda değilim ama seneye kucağınızda olucam frlan diye youtube dan açmış sanırım hoş olmuş
gzl_anne12 Asilbeyveannesi bence guzel bı hediye al evınde guzel bı masa hazırla mumlar güller falan guzel yemekler yap eşinin hoşuna gıder bence ama yıne de |dıkkat et kendine fazla yorma kuzummm yavaş yavaş hazırlıgınj yap benım önerim bu sen bilirsin yıne de ☺️☺️
Gupssse Asilbeyveannesi ben babalar günü için yapmıştım fikir olsun size. Ultrason fotoğrafını siyah fon kantonuna yapıştırdım altına simli gri kalemle duygusal cümleler yazdım benzerleri nette var .sonra onu çerçeveledim.
MDeniz42 Asilbeyveannesi eşine ne alacağını bilmem ama doğum gününüzü yazın biz size @EsraveMasal2020 ile birlikte adab-ı muaşeret kitabını hediye edelim. Sen söylemeden biz ne bilelim kocana söyledin mi söylemedin mi hey Allah’ım ne insanlar var😂😂
Deletedmom_85 Bizim de ayın 10′unda bende bilmiyorum ne yapacağımı ya😏 geçen doğum günüydü süs püs pasta yaptım yakın zamanda yaptığım için bir daha Bir şey yapasım gelmiyor. En iyisi mi sen bana sürpriz yap şaşırt beni dedim ama hiç sanmıyorum 😁
Asilbeyveannesi Deletedmom_85 Kendisi bı şeyler yaparmi bilmiyorum dediğim gibi aramız biraz kırgın ama ben biseyler yapmak istiyorum kus kalamiyorum malesefki
Asilbeyveannesi gzl_anne12 ya normalde ben zaten hemen hemen her cumartesi mumlu cicekli böcekli masalar kuruyorum evlendigimizden beri cumartesi günlerimiz hep özel gecjrmeye çalışıyorum bu aralar birazda aramiz kırgın bı tık daha farklı bişe yapmak istiyorum
EsraveMasal2020 MDeniz42 güzel bir hediye olur kuzum yani mesajdan şahsen ben öyle anladım direk sert çıkışması biraz tuhaf ama benim gibi oda hamile olduğu için kirmak istemedim 🙃
Nesine @EsraveMasal2020 soru sormanıza bile cıkısıyo ne tuhaf insanlar ya adrınalin meraklısı butdakı bazı kısıler gercekten sanki cok degişik bişey sormuş
EsraveMasal2020 Nesine Ahh kuzum bin türlü insan var artık kime nasıl yaklasicagimi ne soyluycegimi bilmiyorum oysaki kirmak gibi bi niyetim asla olmadı olamazda ama bazı insanlar çok kolay kırıcı olabiliyorlar