zehraduman Nilda_mom biz Duhan Atlas koyacağız ama öneri olarak, Turan, Barlas, Baybars, Göktürk, Aykut, Deniz, Alparslan, Aren, Kuzey
zehraduman Nilda_mom bir de ben Göksenin ismini çok beğeniyorum ama eşim köyü Fenerbahçeli olduğu için asla istemiyo😂
Menek16 Nilda_mom 35. haftaya kadar Yağız dedik ani kararla 2 gün önce Cihangir olarak kararlaştırdık diğer isim seçeneklerimizi de yazayım Asil Doruk Egemen Ata Atahan
Kadifeligelin Aras Atlas Asım bahadır yigit yağız eymen Doruk Kaan Ömer yusuf Emir Ege Mert Burak cevremde duduklarim
Aysekalkan Nilda_mom biz fatih koyacaz annesinin inatçı şekerine rağmen tüm.zorluklari fetedip gelsin insalalh
Hilahila Haftaya girmek üzereyim hala isim bulamadık. Arel Cesur Güney Behram Mars Arden Fidel Nev düşündüğümüz isimler ama net değiliz ve tamam bu diyeceğim bir isim arıyorum bana da yardım edin 😪
Gamzesnn Biz 26. Haftadayız Çağatay koymayı düşünüyoruz o olmasa doruk egemen okan erdi de beğendiğim isimlerden fikir olur belki 🤔
zehraduman Nilda_mom basketbolla ilgilenmiyorsa belki tanımıyordur ama eğer ilgiliyse kesinlikle istemicektir😂
zehraduman Nilda_mom biz dün acaba Can Bartu mu koysak diye bir düşündük ama artık son haftalarımız değiştirmek istemedik size fikir olsun fenerliyse hemen kabul eder😂😂