sema_altas55 Gelmiyo bu kız napcaz böyle 40.41 bulcaz mı nasıl olucak bi belirti nişan vs yok kaldık böyle 😅 Sizlerde durum nasıl
ftmnr_ sema_altas55 ya benim de 38+4 hiçbir belirti bi şey yok. Bebiş de büyüyo doğurması zorlaşacak 😂
Merve_tna sema_altas55 bende 39+3 üm bugün doktora gittim hala gelesi yok pazartesi suni sancı ile doğuma alıcak 🤷🏻♀️
Eminecak sema_altas55 40+3 ile sezeryan oldum artık. Çünkü hic açılmam belirtim olmadı normal doğum sıkıntılı olacaktı. Normal doğum için her seyi yaptim olmadı.
BenEsra Hahaha bende öyleyim 38+6 gelen giden yokk doğsun diye bekledikçe ses yok 😂 benden küçük olanlar doğdu bizde belirti bile yok 😂 salı suni yapacaklar sanırım 😨🫢
sema_altas55 BenEsra aynen benden önce olanlarda doğurdu biz ne zaman doguracagız ya iyice sabırsız oldm
sema_altas55 Deletedmom_110 var canım kasılmalarım oluyo ama geciyo bugun biraz daha fazla oldu mesela belkide gelmek istiyor az kaldı 🙈
ftmnr_ Merve_tna benim dr dediki suni sancı tutmayabilir. Açılmazsa boşuna ağrı çekersin sezaryene alırım dedim.
Merve_tna ftmnr_ bunu benim doktorumda iki hafta önceki kontrolümde söylemişti bugün tekrar muayene falan etti suni sancı ile doğurursun çok rahat dedi sadece o çekiceğim acı beni korkutuyo
Sehrihuzun Benim hic agrilarim yok sizde varmi 37 haftalik olduk simdiye kdr hic ağrım olmadı ilk gebeligim
selmabttl3 Sehrihuzun 37+6 benim 35 den beri ağrılarım var ama bi türlü gerçekten sancıya dönüşmedi hep geçiyo dk tutuyorum hayırlısyla bi geleydi🥰
Busrabnrby sema_altas55 canım benim kızımda öyleydi inan 41 bittiğinde haftam geciyo diye yatış yaptilar