Esraduha Bu hafta gittim 1400 dedi doktor acaba normal mi kendi doktorum degil norlmalmi demeyi unutumm
DemirinAnnesiiii Esraduha 29. Haftamda gittiğim an 1326 gr 37 cm boyu demişti pazartesi tekrar gideceğim 32. Haftamda bakalım ne kadar oldu
Muhem @Esraduha Ben salı günü gitmiştim 31 haftalığız 1650 dedi ve zayıf olduğunu söyledi😢Siz kaç haftalıksınız biz yarın 32 olucaz inşallah🙏
_akalin3 Muhem bende 31+2 gittim 1680 ve zayıf demedi hiç normal dedi ve benım doktorum perınatolojı bir sıkıntı olsa asla kacırmaz
acemianneee_31 Muhem zayıf değil ben 32 haftalığım benimkinde 1887 di sağlıklı olması daha iyi kiloyu takmayın kendinize zehir etmeyin hamileliği
hayalannee Muhem bence zatıf değil cok erken yorum yapmiş doktorunuz. Anne baba minyonsa gayet normal 🙂
Muhem @_akalin3 Ayy gerçekten mi çok sevindim valla yaa🤗çok sıkıntı değil ama dikkat etmen lazım felan deyince bende kendimi ister istemez kötü hissetmiştim haliyle..Sizde böyle deyince rahatladım bi nebze Allah razı olsn😍
Muhem @acemianneee_31 Haklısınız sağlıklı olsun gerisinin önemi yok tabi ama işte yemem de gayet yerinde onun için şaşırdım bende🙄
Muhem @_akalin3 Aynen haklısınız😊Sanırım Tuncay Yüce sizin doktorunuz değil mi bi ara gaziantep teki doktorları araştırırken de denk gelmiştim yorumunuza
Muhem @_akalin3 iyi yaa valla eğer o bi sıkıntı görmediyse😀ne de olsa işinin ehli birisi bakalım yarın ne diyecek bizim doktor çok saolun sizde🙏❤️
_akalin3 Muhem ya hepsi iyidir tabi yani sadece bence üzülecek seviyede değildir hatta dedım bebek ne kadar dogar 3.200-.3300 civarı bu da yeterli