Edakcgl Cansugomur normal tuvalette yapmak daha mantıklı deil mi bunu. Klozettte hamile hakle nasıl cıkıp durcaz duseriz mazallaah
Annecikkkk Hanimlar simdi hastanedeyim sancıdan dolayı geldim 3 bucuk cm açılmam varmis ama sancim gelmiyo suan bevek yukarda evimle hastane arasi 1 saat doktor biraz suni sancı verip deniyelim diyor ama bn beklemek istiyorum ne yapmalıyim
Neroizm Ss1 squat, ılık duş ve dogum topunda (yoksa pilates topunda) oturma, hafif ziplama ve 8 cizme hareketleri hem catinin acilmasina hem de sancilarinizin azalmasina yardimci olur.
Esesli Benim sancım falan hiç yok ya. 38+5 olduk. Sadece karnım sertleşiyor. Ama hiç Ağrı yok. En son Çarşamba yani 38+0 da bir parmak kadar açıklık demişti. Ama hala Ağrı yok. Bebeğimin hareketleri azaldı. Doktora da söyledim. İstersen perşembe doğumu başlatalım doğumu. 39+1 oluyoruz ama kararsızım
Babies16 Ss1 bana dr um hint yagi aldirdi bugun beni onla muayne etti.pazartesiden itibarende suya katip iciceksin dedi.comelip kalkma hareketi verdi.vajina girisinede surekli zeytin yagi sur masaj yap dedi