Damlacaa Cam-dann Yok ya gün içinde diyorum ya nerde olduğunu bile hissedemiyorum ama geceleri belli ediyo burdayım diye , şu an 20+2 sizin ne kadar oldu 🙏🏻🌸
Cam-dann Damlacaa 26+1 olduk o haftalarda hissedilmiyor pek . 500 gram anca olmuştur heralde yanılmıyorsam . Saglıkla gelsin bebişlerimiz inşallah🤲
Damlacaa Cam-dann yok şükür 16. Haftada minik minikyi şimdi baya belirgin elhamdülillah Allah bağışlasın yavrunuzu 🌸🙏🏻
---latte--- Cam-dann 34 şuanda çok iyi anlıyorum emin ol hareket hissetmeyi hareket etsin diye neler yiyodum sabah 2 gün fazla hareketli oluyum ondan gelen bi tepki olmasın direk acille gidiyorduk ama her gittimde doktor rahatlatıcı şeyler söylerdi açıkladı hep
Cam-dann ---latte--- sütten agzı yanan yogurda üfler misalı . Benim ki biraz böyle . Az kalmış sizin bnim daha cok var saglıkla gelsin inşallah 🤲
elifuslu1002 Cam-dann 25. Haftaya kadar gece gündüz çok hareketliydi 25+1+2+3 de artık en çok geceleri ediyor gündüz bir kaç kez etmeye başladı ama gece hiç durmaz
Kubra_miray_szr Cam-dann benim bazen 2 gün hic hareket etmez gece gündüz Ama diğer gün çok hareketli oluyor neden böyle oluyor bende bilmiyorum çok kişi diyor pıhtılaşma yerlerine ve tiroit hor. Baktirin bende bu kontrolde doktoruma sorayim 28 haftadayım bide
Feridece28 Cam-dann doktorum gündüz ben hataketliyken aminyon sıvı da haraket ettiği için genelde bebek uyuyor gece daha sakin olduğumuz için uyanık olup daha haraketli oluyor demiştiiiii yattığım zaman kıpır kıpır benim oğlan 🥰
htcuzyrr11 Damlacaa bu salı gibi gidicem hiç ısrar etmiycem artık doktora 😂😂nasılsa inşallah temmuz 14 de bizzat görüşeceğiz onunla
htcuzyrr11 Cam-dann 😔😔Allah korusun inşallah bisey yoktur gönlünü ferah tutmaya çalış. Bende korkuyorum biraz hissetmedim mi telaş yapıyorum tatlı veya soğuk bisey içince tepki veriyorlar genelde ama .benimki hele minicik bir buz yiyeyim tepki veriyor hemen