Nurce Sezaryen Doğum için ameliyathaneye girildiğinde üstümüzde ne oluyor kızlar ?? Mahrem bölgelerimiz açık mı acaba ?? Ve açıksa neden sadece karınla işleri olmuyor mu doktorların 🙈😅
Nurce Deletedmom434 yok bazıları göğsün ve özel bölgenin de açık olduğunu söylüyorlar .. gerçek mi ve oralar neden açık anlamadım açıkçası sadece karın bölgesi açık sanıyordum 😬
Mombaby Evet ciplak oluyosun ama onlarin bi ameliyat onlugu var onu giydiyolar sana kapalisin yinede cirilciplak kalmiyosun o onlugu giydiriyolar😀
Nurce Mombaby yok bazıları göğsün ve özel bölgenin de açık olduğunu söylüyorlar .. gerçek mi ve oralar neden açık anlamadım açıkçası sadece karın bölgesi açık sanıyordum 😬
sedsedsed Nedeni şu allah korusun herhangi ters bir durumda kalp masajı yapmak için göğüs bölgesi açık oluyor. Alt bölgede ameliyat sırasında çamaşır giyemezsiniz ki ameliyat yeriniz zaten çok yakın genital bölgeye nasıl operasyon yapsinlar😊sezer yan vidolarini izlerseniz eğer ne demek istediğimi anlayacaksiniz😊😆
Cerenora Önlükle gidiyorsun yatırıyorlar ğzerine ameliyat bezlerini atıp örtüyorlar alttan önlüğü çekiveriyorlar. Yani çıplak oluyorsun ama kimse görmüyor. çıkınca da aynen örtülü odaya geliyorsun yatağa alıyorlar hemşire güzelce giydiriyor. tabii karnını baticonlamak için açıyorlar ameliyat başlayınca.