Ozlemyeni benimmdunyamm ben kalcamin altina yastik koyuyorum ve vajinanin ordan muzik dinletiyorum.bi sure sonra dönüyo bebek sanki.asagiya tekmeleri kesiliyo
Canpolat benimmdunyamm bende de oluyordu bugün kontrole gittim meğer kafasıymış ayaklarıyla ciğerlerime tepip kafasını aşşağı ittiriyor. Daha 31.hafta bakalım sabretmeyecek herhalki 🤦🏼♀️
benimmdunyamm Canpolat benimki dönmemiş daha malesf doktor böyle giderse donmzse sezeryan olursun biliyorsun dimi dedi
Canpolat benimmdunyamm benim 20.haftadan beri dönük kafası aşşağıda hem makata hem vajinaya baskı yapıyor artık
Asadov_S benimmdunyamm korkulu bi sey değil bende 20 haftaliktan falan oyle oluyordu simdi 27yim yani normal oyle olmasi bebeyin pozisyonuna gore deyise biliyor
Canpolat benimmdunyamm evet baya erken döndü bende korktum erken mi gelcek diye ama şuan 31.haftam 36 mm rahim boyu ve aşşağıya vuruyor inanılmaz bişiy oluyor çıkacak sanıyorum bazen
GoktugAlp Arkadaşlar Bnm de ayakları aşağıda her hareketinde mesaneye vuruyor geçen sancıyla acile gittim
Aysh89 Aynı haftalarda bnde aynı olmuştum endişelenmiştim çok hemen gece yazdım doktoruma ertesi gün sabah gel dedi baktı hiç birşey yok kafası aşağıdadır muhtemelen elleriyle vurdu yada hareketlendi ondan dedi korkacak bir durum yok dedi