babydmrts Bebek doğmadan bez stoklamak istiyorum, prima ile başladım, 210 tane 1 numara aldım, 2 numaranın kilo aralığı 4-8 kilo, ilk gebeliğim olduğu için bir fikir yürütemedim, kaçıncı aya kadar 2 numara kullanabilirim ve günde kaç kez bez değiştirilir
Birkuzucukbeklerken babydmrts kuzum bu sorunun cevabini vermek biraz zor bebegin kilosuna göre değişiyor bez numaraları ne kadar hızla nasil kilo alır bunu simdiden bilemezsin bez kullanımın da ayni sekilde bebekten bebege farklılık gösterir isal olur bazen günde 20 bez kullandığın bile olur bazen de gayet iyidir 3 ya da 4 bez değiştirirsin bi de bez stoklama fikri güzel ama bebegine yaramazsa değiştirmek zorundasın o zaman da sikinti olur elinde kalırlar bak mesela benim kizima prima premium care aldim pisik yapti yara oldu sonra molfix kullanmaya başladım geçti
EmelBG_ babydmrts Stoklama yapma derim öncelikle Cunku malesef her bez her çocuğa uymuyor .Prima ,sleepy vs olsun pişik yapabiliyor her çocuk kendine özel .1 numara al iki farklı marka doğmadan önce stoklamayı doğduktan sonra yapmak en mantıklısı Çocuklar genelde +700 +1500 kg aralıgında her ay aldıkları içim ilk doğurduklarına bez numaraları cok hızlı gidiyor .Prima 4 numaradan sonra büyümüyor beden olarak değişkene sistemi var direk 4den 6 ya atlaman lazım .Sleepy büyüme olarak standart mesela sorun olmuyor .
Fnen babydmrts ilk zamanlar 7 tane falandı. Ben ilk 20 gün 1 numara bez kullandım. Sonra 10 gün 2 numara bez kullandım ama çok sıkıyordu. Molfix pure softa geçtim sonra 3 numara aldım. Bebeğim 3 aylık hala 3 numara kullanıyorum biraz sıkıyor ama 4 te büyük oluyor. Şimdi ise günde 4-5 bez değiştiriyorum. Yani ben sizin yerinizde olsam 1-2 den değilde 3ten stok yapardım
A_syma babydmrts Stoklamak pek iyi olmaz. 1 numara cok kullanilmiyor genelde. 2ye geciyorsun mesela bazi bebekler 3 olmadan 4 istiyor. Bunu bilemezsin
hunilimom babydmrts stoga hiç gerek yok canım benim kızıma Prima da Molfix de hiç iyi gelmedi zaten çabuk geçen de var benim kızım tombul oldugu için az kullandım 1 numara