Ruveyda_baskapan Ay deliricem bu sabah b12 ve idrar kültürü tahlili vereceğim ama idrarım yok su içsem nolur ya
Bebekdelisi Ruveyda_baskapan sonuc temiz çıkar su içersen😆 bend soyle oldu verdım dr bişi yok bu tahlilde temiz dedi 2 gün snr yanmam basladı lökosit yüksek🫣 dr dedi ki kanda idrarda gece 12 sonra bişi yiyip içmiyoruz😆
Deletedmom727272 Ruveyda_baskapan b12 için kan verirken sorun, yani içmeden o idrarı çıkarmak ne mümkün🤭
Ruveyda_baskapan Deletedmom727272 ben birde hastane de idrar veremiyorum , evde şişeye yapıp götürüyorum 😂😂😂
Deletedmom727272 Ruveyda_baskapan yaaa çok tatlısın😁😁 haklısın da hastanede erkek gibi işemek zorunda kalıyorum bende😠 Öncelikle kanı ver de sonrasını yetkili teyzeler söylesin şşşşııııırrrrrrrrrr
SunnyG Ben her idrarda su içiyordum ama yine de enfeksiyon çıkıyordu. O an içilen suyun tahlili etkileyeceğini sanmıyorum ya.
maviiiayyy Ruveyda_baskapan kiz ne alakasi var yaa ben hep tok karna veriyorum idrar olmadiginda da su icmistim oyle vermistim cikan sonucta yine cikti yani suyla tum oranlar duzelecekse insanlar ne diye ilac takviye kullansin 🙄
Ruveyda_baskapan maviiiayyy canım su idrarı ve kanı çözeltiyor, tahlil için minimum 9 saat aç olmak gerekli bunu her doktor söyler söylemeyen tıp 1. sınıf bile değildir 😂
maviiiayyy Ruveyda_baskapan universite hastanesinde gorevli bir cok uzman doktor ile muhattap oldum boyle bir sey soylemediler ayrica devlette en az 60 yasinda bir doktora da gidiyorum kac kez sordum bi onemi olmadigi soyledin bence abartiyorsunuz
Deletedmom727272 Ruveyda_baskapan 😂😂 tutturamıyorum efendim ne yapabilirim😁😁 Güzel çıkar inşallah sonuçların👌🏼