Snnr41 _momy_ son 13gunumuz kaldi 14une dogum dedi 🌸 benimde kizim 14temmuzda gelicek 37haftamdayiz☺️
Zlhrsln Merhaba 38+6dan selamlar 🤭 oğlum henüz doğum kanalına girmemiş. Girmesi için ve açılma için illa hareket gibi bişeyler yapmak gerekir mi? Yoksa geleceği varsa kendiliğinden de gelir mi bebek? Siz neler düşünüyorsunuz?
cylnacelya35 _momy_ hayırlısı olsun dinlen sende benimde kan eksik kan ilacı kullanmadım rahatsız ediyor diye ama doktor verdi Bi kutu bide vitamin verdi hamilelik zor geçti diye ilaç kullanmadım bir ay kaldi kullanıyorum düzenli zaten o ilaçlar hem anneyi hem bebeği kilo aldırıyor şişiyor ben aldıysam 13 kilo falan bebeğin kilosu gecen hafta cuma 2.200 şimdi ne kadar bilmiyorum Bi hafta sonra yine gidicem doktora
Hilay34 _momy_ ben hala demir ilacı kullanıyorum, doğurana kadar kullanacağım herhalde 🥺 çok hareket etme 2 hafta daha tutun bebişi içerde, içersi onun için daha güvenli 🎈 sağlıkla kavuşuruz inşallah 🥳🧡
Lovebabymoom _momy_ doktor normal doğum görünüyor dedi kilosu geçen hafta 2800 dü iyi demişti doktorum
prettywoman01 181019 benim doktorum çalışıyor bayramda az önce kontrolüm vardı benimde bu cuma için anlaştık sezeryan doğum arefede geliyor oğlum sancılarım varmış beklemeyelim dedi bayramda çalışmasına rağmen risk almak istemedi sanırım her an gelebilir dedi
181019 prettywoman01 ya öylemi hayırlı olsun allahım sag salim kavustursun inşallah bebegınıze. Çifte bayram yaşayacaksınız ne güzel Agrınzı his ediyor muydunuz benım karnımın içi agrıyır sankı ara ara oyle bırsey mı agrı canım
prettywoman01 181019 evet cnm sezeryan bende az önce doktordan geliyorum arefe gününe karar kıldık bizimki sabırsız 38 haftaya bir gün kala alacaz oglusumuzu.
prettywoman01 181019 adet sancısı gibi sık sık geliyor ama mesela bugün sancı göründü nst de ben hiç hissetmedim herkeste farklı etki gösteriyor demek ki :)
Umutunannesi123 _momy_ 37+0 Dan herkese merhaba bizim kavusmamiza son 14 gün herseyimiz 32 .haftada hazirlandi iyikide oyle olmus 2. Cocugum ama ilkmis gibi bi heyecanla bekliyoruz bebegimizi🤗🤗
3535-35 _momy_ 38.haftadan selamlar o halde bizim kız gelmeyecek gibi 🤣 doktor gerçi her an hazırlıklı ol dedi ama en ufak bi belirti yok 🙈
Ezgicck _momy_ 38+2 yiz kızımla herşeyi hazırladık kızımın gelmesini bekliyoruz ama keyfi çok yerinde heralde gelmeye niyeti yok 😂
selencicek Son on dokuz gün çok heyecan la bekliyorum iknci bebek ama acayip merak ediyorum bi doğsun o ayakları yıcem
Temmuz_annesi _momy_ benim ki 2750 olmustu en son fazla ayakta gezme yorma kendini ve asla sıcak suyla duş alma ins zamanın da gelir canım 🙏♥️