_momy_ Dilarabozdemir oyyy benim erken risk var daha küçükkkk 2440 senin kilo nasıl bebiş ne dedi doktor ? 🌷💕🌸
Dilarabozdemir _momy_ çok şükür herşey yolumda 2.850 Gr haftasıyla uyumlu artık her an herşey olabilir sancıları bekliyoruz normal doğum şeklinde ilerliyoruz
_momy_ Temmuz_annesi ayyy ne güzel maşallah 💙🪁🧿🧿🧿🧿 benim riskli bebiş erken gelebilir doktor iki hafta daha içerde tutmalıyız dedi kan değerlerim vitaminlerim çok düşük damardan vitamin demir yüklediler. doktor seni toparlayamam doğuma hazır değilsin dedi bebek de kanala girmiş heran gelebilir benim içime de bayram da gelicek hissi var kilosu nasıl senin benim 2440
Temmuz_annesi _momy_ benim ki 2750 olmustu en son fazla ayakta gezme yorma kendini ve asla sıcak suyla duş alma ins zamanın da gelir canım 🙏♥️
Bulut16 35+5 uykusuz agrılı her gece ama şükür herşey hazır odamız çantamız temmuz sonu gibi bebeğimizi bekliyoruz Dedi doktor sadece böbrek büyümem korkutuyor Rabbim evlatlarımıza sagsalim kavusmayı nasip etsin ama korku dolu bekleyişş 😬
_momy_ Bulut16 gerçekten bende öyle bebiş inan ama temmuz gelince bir ferahladım bebeğim kanala girmiş erken doğum riskim var ne olacak bakalım 🌞🙏🤎🌸
Dyg___ _momy_ 36+2 herşeyimiz hazır bizimde 27 temmuz görünüyor son ama ne zaman isterse gelebilir beklemedeyiz kızımızı 🥰🙏🏻
_momy_ Dyg___ benim riskli bebiş değerlerim düşük demir ve vitamin yüklendi damardan doktorum bebek kanalda dedi iki hafta daha durması gerek içerde tutmalıyız dinlen dedi bana herşey yasak küçük daha
Hilay34 _momy_ bugün 35+0 olduk, odamız eşyalarımız hazır. Hastane çantamızı hazırlayacağız sadece. Yarın kontrolümüz var, nst ve çatı muayenemiz var, sancımız var 😂 ne ararsanız var 😂
_momy_ Hilay34 oyyy bebiş bende bende bende oy oy bende birde vitamin demir eksikliği var damardan ilaçla yüklediler serumla bebiş erken doğum riskim de var doktor iki hafta içerde tutmamız gerek dedi 🥱🥱🥱🥺💐
Meleq _momy_ bizim de temmuz sonu görünüyo nasipse erken doğum riskim olduğu için biraz erken bitirdik alışverişimizi çantamızı hazırladık bekliyoruz bakalım şükür bu haftaları görebildik çok yaramaz bi kızım var kocaman olduk ama hareketleri hiç azalmadı kıvrandırıyo beni..
_momy_ Meleq oyyy maşallah bebiş 🧿🧿🧿🫶🏼 benim de erken olabilir ay ben daha bebek bezine karar veremedim işte ben prima diyorum eşim sleppy diye diye bu haftaya geldik 😅😅😅
Habibe_ _momy_ bende 35 im benimde oğluşum kanalda çok fazla ağrılarım var her an dogurucam diye bekliyorum 🤣🤣
_momy_ Habibe_ ay aynıyız bebişşş benim birde vitamin demir eksikliği var oy oy zor işimiz kilosu nasıl senin ?
Yezda000 _momy_ 36+2 ‘den merhaba 🍯 herşeyini 28 haftalıkken kurduk önde gidiyor diye herşeyi hazır birtek kucağıma almam kaldı doktor 20 temmuz sabah gel dedi nasip olursa Allah hepimize güzel doğumlar nasip etsin minnoş anneler ❤️
_momy_ Yezda000 oyyy bebiş ne güzel benim çok zor geçti hep bende kurucam beşiğini bebek arabasını filan bayramda diye düşündüm
Annecikk34 _momy_ ne kadar çok Temmuz annesi var , burda şöyle grup açılsada hepimiz dahil olsak birbirimize fikir sunarız doğumdan sonra 😇
_momy_ Annecikk34 hehe evetttt dimi bebiş bende şaşırdım ne çok temmuz annesi varmış kavuşmalar kavuşmalar 🌞😇🙏🧸
bluees1207 _momy_ 37. Haftaya girdik bugün dün biraz ağrım oldu kontrole gittik 1 cm açıklık be düzenli sancılar çıktı şuan evde istirahat ediyorum ne zaman gelir bilmiyoruz dayanabildiğimiz kadar dayanmaya içimizde tutmaya çalışıcaz 2800 gr. Dı
_momy_ bluees1207 benim doktorumda iki hafta daha içerde tutmamız gerek dedi gelmek istiyor kızım ama bakalım bebiş bayramada geçirsem hayırlarla 💕💜🌹🤎🪁😜
Hilay34 _momy_ ben hala demir ilacı kullanıyorum, doğurana kadar kullanacağım herhalde 🥺 çok hareket etme 2 hafta daha tutun bebişi içerde, içersi onun için daha güvenli 🎈 sağlıkla kavuşuruz inşallah 🥳🧡