mickeyasar Kızlar sepet beşik kullananlar yazabilir mi nasıl, kullanışlı mı? İçine ne koyuyorsunuz çünkü kendi yatağı çok ince
Mavininbiri mickeyasar 9. Ay dan sonra kullanılmıyor,atıyor bebek kendini icinden görümcem 9. Ay dan sonra kaldırdı şimdi
Deletedmom_110 mickeyasar Bende sepet beşik tercih ettim ama biraz pişmanım aldığıma 6 aydan sonra kullanılmıyormuş çevrem hep öyle söyledi
Dolunaybelinay mickeyasar ben de sepet beşik aldım eylulde doğumum. İçinde ki minder se neyse gerçekten olmuyor cocuk gömülür yani. Yünden minder yaptık beşik içine uygun o şekil kullancaz
A_syma mickeyasar Hic kullanisli olmaz. Bence buyuk ahsap olanlardan alin. Ice gömülüyor. Ayaga kalksada cikamiyor cocuk. 2 yas 8 ay kullandik. Dahada kullanirdik kardesi gelmeden alissin diye odasini yaptik. En az 4 yasa kadar rahat sigardi. http://meltemsmart.com/besikler/mondo-60x120cm/mondo-sallanir-ahsap-anne-yani-besik-60x120-cm-beyaz-krem
Tugceasil Ben ilk bebeğimdd kullandım kullanışlı değil. Kafes gibi çocuğu görmek için sürekli kalkıp içine uzanman lazım. Sattım onu şimdi 2. E anne yanı aldım e bebekten fermuarı var yanda çok daha rahat
Ozge mickeyasar ablam 5ay kullandı bebek yuvarlanma başlayınca tehlikeli olmaya başlamış. Park yatak aldılar sonra ben de ablamın tecrübesiyle en başından park yatak aldım