Elif_suu Merhaba arkadaşlar 34+2 haftalık hamileyim sabah karnımdan yüksek su sesiyle uyandım bu normal mi aranızda yaşayan var mı şuan bile arada az az su sesi geliyor
ada58 Elif_suu ben de yüksek sesli olmasa da ben de bi kaç defa duydum önemsemedim demekki başka yaşayan da varmış , bildiğimiz su sesiydi
Elif_suu benimmdunyamm şuan oynadıkça karnımdan su sesleri geliyor annemgile sordum bazıları duyarmış normal dedi ama elim ayağım titredi korkudan öyle böyle ses değil yanii köpeğim bile sesine kalktı
Mavidunyamm Elif_suu bir hastaneye gidin bence içiniz rahat etsin. İlk defa duyuyorum böyle bir şey. İnşallah önemli değildir
Elif_suu Ruveyda_baskapan yok hiç gaz sesi gibi değildi bildiğin çok su içersinde karnın lıkır lıkır eder ya onun daha fazlasıydı hareket ettikçe lıkır lıkır ses geliyor
ada58 Elif_suu ben bi kaç defa denk geldim hatta şaşırdım hamilelikte değişik bi süreçten geçiyoruz her şey olabilir bence
Elif_suu prettywoman01 günlük 3 litre içiyorum ama akşam yatarken içmedim çok garipti doktorumu aradım bazen olurmuş bebeğim ters duruyordu o yerleşmişse ondan duymuşsundur dedi
Elif_suu Ruveyda_baskapan normalmiş duymamız suyun içinde oldukları için bizim ufaklıkta yerleşmiş ondan duymuşum
Peperonni Elif_suu evet bende de oldu aynısı. Böyle sebile su koyunca olan ses gibi benzerdi göğüs altından geldi benim. 30+5 haftalığım benim de mi yerleşti acaba bebek yerleşince ne oluyor peki bilmiyorum kusura bakma. Doğum pozisyonu değil dimi ?
Elibo Elif_suu bnden hep gelir ama cok su içtiğimde midem lıkırdar gebelikten öncede olan bi durumdu halada su cok içersem oluo