4858 Oguzhanberraselina merhaba 37+1 deyim ağrı kasılma hiç bişey yok sabah kontrolüm var heyecandan uyku tutmuyor🤭 haftaya doğsun istiyorum artık inşallah gün verir doktor 🤗 siz ne durumdasınız
Deletedmom2265 Oguzhanberraselina 37+2 Ufak kasık ağırlarım var yürümekte zorlanıyorum bugün çatı muayenesi olacağım 😣
Oguzhanberraselina 4858 bende iki gün sonra gideceğim en son 1-2 cm açıklığım vardı duruma göre yatış vericem dedi dokturum 😊
Zeynepaker 37+5 im ağrım kasılmam hiç yok hiç olmadıda . Sadece uykusuzluk beni mahvetti diyebilirim. Birde heran gelebilir diye evi temiz tutma peşindeyim 🥺
2prensannesi58 Bende 37+1deyim bnmde hiç bir ağrım yok kasık ağrısı dışında bende hep evi temiz tutma peşindeyim. Birde ikizlerim var doğsa artık yeter randevuya gideceğim uyku tutmuyor
busracnr Deletedmom2265 bende tam 37 deyim yürüyemiyorum ağrıdan ne sağa ne sola dönebiliyorum dün gece nstde hafif sancı çıktı ama açılma yok aceba bir anda açılma olabilir mi
Deletedmom2265 busracnr Oguzhanberraselina Çatı muayenesi oldum çok ağrımadı açılma yok çatım müsait ☺️ Ancak plesenta bebeği beslemeyi azaltmış gelişmemiş geçen haftaya göre boynuna kordon dolanmış oda yavaşlatıyormuş kalp atışlarıda önceye nazaran düşükmüş Pazartesi tekrar çağırdı harekette azalma olursa hemen gel dedi 38’i doldursun Çarşamba suni sancı veya sezaryen başlatacağız tüp bebek risk almayalım dedi bizde evde ailecek oturup konuştuk saatlerce sancı ile sezaryene dönme riski çok yüksek doktor tek tek anlattı Çarşambaya herşey yolunda giderse zorunlu sezaryen günü aldık ayrılıyoruz güzel kızımla 🥹🥰
As-tuba 37+4 🙈 kordon dolanması ve taşikardimiz var😔 o yüzden açılma vs ye bakılmaksızın sezaryen günümüz belirlendi🙈
bebegimibeklerken94 7 Temmuz 37+5 te planlı sezaryene gireceğim. Doktor aşağıda her an gelebilir dedim. Bende bayram haftası resmî 9 gün tatil diye riske atmak istemedim. Sadece erken mi diye biraz telaşlandım ama gelişimi normal dedi Doktorum.