Bebegimizolsundu Kızlar kuruma çizgisi mi bu güne kadar yaptıklarımda hiç olmuyordu başına gelen var mı adetim üç gün geçti bakar mısınız lütfen 🙏
mommyzx Bebegimizolsundu kuruma çizgisi bazı testlerde oluşabiliyor maaleseff benim de başıma gelmişti insan bir umut mutlu oluyor hevesleniyor inşallah vardır Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah ☺️
ecem0509 Bebegimizolsundu ben çift çizgi görüyorum eğer bu çizgi hemen çıktıysa dilerseniz yarın bir kan verin. Umarım hamilesinizdir🤗
CiCi_BeBe_AnNeSi Bebegimizolsundu kaç dakkada çıktı valla canım ben bu testlere innamiyorum şahsen iki çizgi çıkıp adet olanalri çok gördük en iyisi kan testi yap
Bebegimizolsundu motherofcats aynen bende öyle biliyorum ama aylardır test yapıyorum günler sonra bile çıkmayanda çıkmıyor kuruma çizgisi ondan çok umutlandım ilk defa kuruduktan sonra çizgi gördüm
Bebegimizolsundu Birgul ilk defa başıma geldi canım hiç olmuyordu kuruma çizgisi benim eskiler bile duruyor tekrar baktım az önce umut işte hayırlısı olsun inşallah
Taricat Bebegimizolsundu bence siz testi yarın tekrarlayin ve ilk 5-10 dk boyunca çok iyi gözlemleyin . Daha da içiniz rahat etmezse bir kan verin kesin sonuç . İnşaAllah gebesinizdir yoksa da üzülmeyin Rabbim bir dahaki ay nasip etsin 🤲🏻
papatyaannesiiii İdrar damlattığınız yere su damlatın 2 3 damla geçerse kuruma geçmezse gebeliktir ☺️ Merak ettim şimdi bize de yazın