Gulsahduru Merhabalar kızlar aranıza yeni katıldım.5+4günlük hamileyim dün doktor kontrolüme gittim kese görünmedi beta hcg 644.5 çıktı normal mi acaba.. ocak ayında 6haftalık düştüğüm oldu kanama yoluyla çok korkuyorum o yüzden benimle aynı durumu yaşayıp diğer hafta gittiklerinde keseyi görenler oldu mu acaba
YeimYaarGkmen Gulsahduru kuzum 5+4 günlük değilsindir. Ben ilk kana baktırdıgımda 1428 di kese vardı 4 haftalık bile değildi. Büyük ihtimalle ileriki haftalarda belli olur
Patito__ Gulsahduru bnm 1600 iken kesem gorunmedi 4600 iken zorla minnacik gozuktu cok sukur suan 17+4 um 🙏 cok erken canim 4 gun bekleyip gitmeni tavsiye ederim
Gulsahduru Tatlisanne doktorum 1hafta sonra tekrar çağırdı bi kere düşük geçirince de hep bi korku oluyor
Tatlisanne Gözükmezse doktorun 2 günde bir beta hcg istemesi gerekiyor normal gebelik mi kimyasal gebelik mi diye emin olmak için
Deletedmom421 Kese vajinal muanede gozukmesi icin 1500 Karindan gozukmesi icinde 5000lerde olmasi lazim hcgnin.. belki gec dollenmedir ama yinede 2 gunde 1 hcgnize baktirin
Patito__ Gulsahduru ayrica girtigimde 5+3 olmam gerkeiordu 4+4 ciktim gec dollenmeymis oyuzden gozukmemis haftama gore sonra 11. Haftamda gunumu yakaladm hic sıkma canini buyuk ihtimal gec dollenmedir
Tatlisanne Gulsahduru 1 hafta cok gec diye düşünüyorum tabi doktorun bilir ama 2 günde bir değerlerine bakması gerekiyor benimkini oyle yapmışti özele mi gidiyorsun devlete mi canim
mucizemizibekliyoruzz Gulsahduru bizde görememiştik canım keseyi o haftada. Geç döllenme olabilir. Sonra 8. Haftada kalp atışları ve keseyi aynı gün gördük
Tatlisanne Gulsahduru git canim baska bir doktora görün bence bu sefer pek ilgilenmemiş gibi bu sonuçta 1 kere düşüğün olmus daha çok ilgilenmesi gerekir diye düşünüyorum tabi gene sen bilirsin kuzum
Anneysen Gulsahduru betam 3800 dü canım kesem öle gözüktü on gün snra kalp atışına bakalım dedı değerin daha küçük olduğu için gözükmemiştir büyük ihtimal kötü düşünme şimdiden bol bol dua et rabbım sağlıkla kucağımıza almayı nasıp eder insallah
F1903 Gulsahduru Canım benm 5+6 da 19bindeydi kan degerim bebegide kalp atisnida duymustuk braz gelisimlede alakali insaallah bi sorn yoktur 8.haftaya kdar normal diyorlar hakkinzda hayrlisi olsn insaallah ❤❤