Öncelikle herkese merhaba ☀️
Biraz uzun olabilir kusura bakmayın 🙏
Allahım isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallah çok güzel bişeymiş anne olmak.
Sabah 9 da yatış işlemlerini yaptırıp odamıza çıktık nst serum damar yolu vs derken saat 10 da ameliyathaneye alındım. Sedyenin üstünde oturur pozisyondayken belden iğneyi yaptılar ve yapar yapmaz bacaklarımdan aşağı bi soğukluk hissettim ve hemen uzanmamı istediler. Bacağımı kıpırdatmamı istediler ama yapamıyordum tabii ☺️ Sonrasında hemen ameliyata başlandı yansımalardan izledim tüm ameliyatı oğlumu çıkardıklarını gördüm doktorum kakasını yediğini söyledi ters bişeyler olduğunu anladım o an ağlamaya başladım bebekte solunum sıkıntısı vardı kakasını yediği için. Hemen temizlediler bebek doktoruna verdiler muayenesini yaptılar hızlıca yanağıma getirdiler eşsiz bi duyguydu ama çok kısa sürdü hemen yoğun bakıma götürdüler. Daha sonra benim işlemlerime devam ettiler ameliyathaneden çıktığımda 11 di ve aşırı sersemdim ☺️ Odaya getirdiler 3 4 saat uyuşukluğum geçmedi bu sırada yine serumlar iğneler yapıldı. Sütümü sağmam istendi çok değildi ama bebeğime yetecek kadar süt geldi. 3 saatte bir sağıyoruz. Saat 17 civarı ayağa kaldırmak için geldiklerinde çok zorlandım. Ama sonunda başardım biraz yürüdüm geri yattım artık kendim kalkıp yürüyebiliyorum sadece ilk kalkış zorluyo onun dışında herşey dayanabilecek derecede. Ben çok ağladım acıdan değil bebeğimi görememiş olmak çok üzdü. Akşam babamızla beraber süt götürdük dokunmamıza izin verdiler bizi hissedince heyecanlanmaya başladı kıpır kıpır ama iyi görünüyordu moral oldu banada 🙏 oksijene bağlı ne zaman çıkar belli değil henüz o yüzden dualarınıza ihtiyacım var bir an önce kucağıma almak istiyorum oğlumu. Allah herkese kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah.
Sorularınız varsa sorabilirsiniz.
Biz kurtulduk darısı bekleyen herkesin başına 🙏❤️