Gozdedunya 6+4 günlüğüm kontrolüm var yarın tek kese demişti geçen hafta daha sonradan tek kese içinde 2 bebek olabilir mi cahilliğimden soruyorum ☺️
Gny18 Gozdedunya 10+1 de tek yumurta ikizi olduğunu oğrendim kalp atışlarını duydum 6+4 du tek kese gordu bebek oluşur mu oluşmaz mı bilemem dedi doktor. En iyisi 10 cu haftayı beklemek.
TazeAnne06 Gozdedunya tabiki olabilir neden olmasın cahillikle ne alakası var kardeş 😇 bende iki kese görüldü zaten çift yumurta ikizlerim var gönlünden geçen Allah katında kabul olsun inşallah 🌸🌸
Oylumbaska Gozdedunya 5 haftalıktı doktora gittiğimde çift kese gördü doktor direkt. Biz çok olmuştuk. 😄😄😄
Anisalenamom Gozdedunya Ayni haftada cift yumurta ikizlerime hamile oldugumu ögrendim doktorum ikiz dedi .Size ikiz mi denildi ?
Gozdedunya Gny18 neden kalp atışı varsa bebekte vardır neden oluşmasın. Olumsuz doktorlara cok kızıyorum ya
Gny18 Gozdedunya 6+4 de bebeği göremedi daha sadece kese vardı o kadar. Bende tek bebek diye dolanıyordum 2 taneymiş çok şukur rabbime 🤲🏻
susuderler @Gozdedunya tek yumurta ikizlerini bilmiyorum da benim çift yumurta gittiğim ilk kontrolde 2 minik kese görünmüştü direk 5+4 falandım sanırım
Eylul10 Haftada birisi göründü 5. Haftada ikisini de gördük çift yumurta benimkiler. 6. Haftada ikisinin de kalp atışını duyduk