1minnkin-annesi Ve son 7 günümüz çok şükür karpuz olduk ve bugün biraz sancim oldu karin ve belde ağrım oldu ve sıcak duş aldik inşallah hafta sonuna kadar gelir kızımız kimler bizim gibi durumda ve ne yapıyorsunuz acaba öneriniz ne yapmam gereken nedir sizce!!!!!!
Zehra65_ 1minnkin-annesi son 8 gün stres korku heyecan gerilim bir arada 😄 her an gelebilir ağrılarım yavaştan başladı ama açılmam yokmuş bakalım nasıl olacak
Tugce889 1minnkin-annesi bizim de son 7 gün haftada 2 3 gün 10000 adım diğer günler pilates bolca hurma ara ara sancılarım oluyor umarım daha gecikmeden doğum olur
Minnak-annesi_ Son 7 gün kaldi hayrlisiyla🤲stres heyacan ve ilk defa görmek Allahim😍😍Allah hepimize kolaylik versin
hilal2022 Son 3 gün bel ağrısı başladı bendede duştan sonra özellikle kasık ağrım.artiyo yarın kontrol var bakalım…
1minnkin-annesi hilal2022 inşallah o sancılar doğumun başladığını söyler de hayirlisi ile bebişi alırsınız kucağınıza 😇🙏🏻
Handekrkr Ne alemdesiniz kızlar ? Doğurdunuz mu ? Bende bugun 39+0 oldum , son 7 gün . Ama ne gelen var ne giden . İyice bunaldım 😒 çok ağırlaştım , sıcaklar mahvediyor zaten
1minnkin-annesi Handekrkr bizimde bugün artık son 3 günümüz ama hiç bi sancılık durumumuz yok ne yapacağım bilmiyorum 🙈
Handekrkr 1minnkin-annesi günaydın 🤭 Süpriz yapar annesi belki minigin . Bi anda oluyormus bu sancılar , suyun gelmesi falan . Hep öyle diyolar henüz yasayamadık ama 😅
1minnkin-annesi Handekrkr inşallah öyle yapar yaa bekliyoruz canım rabbim herkese nasip etsin o günleri inşallah 😍🙏🏻😇