TazeAnne06 Gmz799591 tuttu valla 😅😅 ikizlerim olacak 😇💙💙 aşağıdaki hanımefendi kendi gibi güzel bi kıza sahip olacak ya da oldu🙈
Fatma0090 elifuslu1002 ilk hamileliğim ikizdi 23haftalık doğdular 13gun sonra kaybettim. İkinciye hamileyim çok şükür. Aşağıdaki kişinin oğlu olucak doğumu da yakın
Mervee3831 Fatma0090 tuttu çarsamba sezeryan olucam oğlum olacak 😀 Aşagıdaki kişi suan dondurma yıyor 😀😀😀
elifuslu1002 Fatma0090 ya canim çok üzüldüm şuan yazdığımda pişmanlık hissi geldi özür dilerim bu şekilde cvp alacağımı bilsem yazmam çok üzgünüm 😭
Merveonal28 Mervee3831 Tutmadı dün akşam bu saatlerde dondurma yiyordum ama 😂😂😂😂 Aşağıdaki kişinin bir kızı olacak 😂😂😂
Fatma0090 Mervee3831 Rabbim sağ sağlim kavuşmanızı nasip etsin inşallah canım Rabbim analı babalı büyütsün inşallah 🤲🏻
Fatma0090 elifuslu1002 önemli değil canım alıştım 10 ay olucak 😑gidenler geri gelmiyor mucizem umudum oldu inşallah ona sag saglım vaktinde kavuşmak nasip olur🤲🏻 Rabbim sabrını bırazda olsa veriyor çok şükür
Zeyna27 Gamze_k0 kız tuttu haftada 1 gün yapıyorum eşime oda bişey demesin kızmasın diye aşağıdaki kişi şuan masterchef izliyor
Rabia-66 1oznuur İkinciye hamileyim zaten 😂 oda erkek diyorum ne zaman bilmem ama kızım olmasını istiyorum Kız bebek kıyafetlerini görünce içim gidiyor
mira10_11 Zeeynepp Ay haydi inşallah 38 haftalık oluyoruz🙏tuttu sayalım 😅 Aşağıdaki anne cinsiyetini öğrenmeyi bekliyor 😅