mucizemizibekliyoruzz Yesimustafa konuşuyorum tabii ki ama ben konuştukça coşuyor özellikle babasının sesini duyunca 🤗
Haticemustafa Yesimustafa ben 16. Haftadan sonra diye biliyorum doktorumda oyle demişti su an 34 haftaligiz banada babasinada ozellikle babasina konuştuğumuz adiyla hitap ettigimiz zaman tepki veriyor ve iste orda huzurdan baska bisey hissetmiyosun 😍😍
deletedmom321 Seymaemre 18. Haftadan sonra sizi 20. Haftadan sonra da dışarıdaki herhangibirini duymaya başlar yazıyor çoğu kaynakta ☺️👶🏻
mucizemizibekliyoruzz Alisatina deletedmom321 tamamiyle 23-24. Haftadan sonra duymaya ve algılamaya başlıyormuş.
deletedmom321 mucizemizibekliyoruzz dışarıdaki sesleri evet net olarak o aralıklarda duyuyormuş 8. Haftada zaten kulağı bile oluşmamış oluyor bilemedim doktor neden öyle söyledi
Yeniievli Bende 20 haftadayım.nasıl konuşacagımı bilmiyorum.iki cümleden sonra cümle kuramıyorum yaa. Tepki verse belki daha da uzun konuşucam ama😂
Alisatina Saolsun benim doktorum çok pozitif hergittiğimde kendiside bezelyem büyüdükçe fasulyem falan diye hitap ettiği için bende sürekli onla konuşmam istiyorum konuşuyorum dediğim için demiş olabilir bende araştırdığımda dediğiniz gibi yazıyo😊
Tugbaa34 Ben konuşamıyorum konuşmak istıyorum ama olmuyor kendi kendime konuşuyormuşum gibi gelıyor tuhaf oluyor😂 oyusden bıraktım artık
Yesimustafa Teşekkür ederim kızlar güzel yorumlarınız için 🤗 20 haftaligim bende konuştukça tepkiler geliyor bebegimden