BoyGirlAnnesi Ligarbawood inşallah canım 😊 Kız da başka oluyor tabi🥰🌸 bizimkiler de bekliyor valla cicili bicili şeyler almak için geçen eltim diyor onun 4 oğlu var gelsin ben ona tokalar etekler alıcam diye 😊
Azra41 Ligarbawood bizimkide yan dönmüş gotu arkaya vermiş ama kafası bize bakıyordu 😄😄😄 çok komikler ya valla 😁
Kubra_miray_szr Ligarbawood ben 26 da öğrendim şu an 28 haftaligim 😂😂😂canim 22 daha neki oda özele gidiyordum ya ayakları kapalı yada kiza benzettiler en son başka özele gittim erkek dedi
Ligarbawood Kubra_miray_szr hii🤭zorla açtıracam bacaklarını olmadı bir hafta sonra birdaha gidecem doktora öğrenmem lazım 😂😂🤭
seventhings Ligarbawood Kesinlikle dondurma ye özelliklede çikolatalı bitterli çilekli aşırı hareketlendiriyor benimki öyle gösterdi ama genelde göstermeyen bebekler kız oluyo benim nazlı bebeğim 14. Haftada 5. Bakışımızda gösterdi
esena13 Melisasmommmm cinsiyetimiz belli oldu bugün siz tahmin yapın bende söyleyim ☺️ Doğum tarihim 12 Mayıs 1996 Son adetim 19 Mart 2022