Meltemteriss Kızlar rahim agzi yarası var doğumum nasil olur normal doğum yapabilir miyim ve bu durumda olanlar gebelikte sorun yaşadınız mı 15. Haftaya girmek uzereyim endişelerim hala bitmedi 2 kez kahverengi lekelenme yaşadım
Tgb_123 Meltemteriss o yara nasıl bişey sanırım bende de var biraz bahseder misiniz doktorum sıkıntı olmaz dedi ama
Seda5892 Meltemteriss bende var canım hamile kaldığım için tedavisini yaptıramadım. Normal doğuma engel olur mu bilmiyorum çünkü ilk doğum acil sezeryan olmuştu buda sezeryan olacak.nasip olursa salı günü doğum olacak bi sıkıntım olmadı
Merii45 Meltemteriss canım bendede var yara üstüne hamile kaldım hattta doktorum hiçbir sorun yaratmicağını doğumda gideceğini söyledi e tabi simir testi yaptırdım temiz çıktı ondan rahatım
Bebegim4 Meltemteriss rahim ağrı yaram var parça bile alındı polip ameliyatına girdiğimde ne olur ne olmaz diye üstelik serkajlı ve ara ara kanamalı bi gebelik geçirdim şükür rabbime rahim ağzı yaramdan dolayı sıkıntı yaşamadım eltiminde aynı şekilde rahim ağzı yarası var oda hiç bir sıkıntı yaşanmadan kanama lekelenme vs doğum yaptı zannetmiyorum sorun olsun en azından ben be çevrenden bi kaç kişi sorunsuz doğum yaptı doktorda bi sıkıntı olmayacağını söylemişti
Meltemteriss Merii45 içim rahatladı bir nebze olsun benim kahverengi lekelenmelerim oldu 2 hafta önce doktorum bu yaradan ve enfeksiyondan olabileceğini söyledi
Merii45 Meltemteriss akıntıların için görüştün mü doktorunla bendede çok vardı bi süre antibiyotik ilaç ve fitiller kullandım akıntılarım azaldı yaram hala duruyor lazerle yakabiliriz dedi ben istemedim üstüne o ay hamile kaldım zaten doğumda gider dediler
Bebegim4 Meltemteriss gebelik öncesi şurup renginde sarı akıntım vardı kürtajdan ameliyattan sonra da aynı şekilde devam etti onun için ne zaman gitsem yaranın enfeksiyon kaptığını söylediler antibiyotik verimde ve fitil hemen duruyordu ama sarı akıntı hamileyken de çok yaşadım ama hamilelerin çoğu yaşayıp gebelikten ve enfeksiyondan da olabilir Ama bi sıkıtnı yaşamadım şükür içimi ferah tut
Meltemteriss Tgb_123 duphaston verdi bir de yara için antibiyotik ve fitil bir de iç çamaşıra damlatma için bir yağ verdi