Hamisbirhemsire 8 harfli uzun bir soyadimiz var adını ne koysak karar veremedik bir yanım uzun olmasın diyor bir yanım iki isim koymak
canmyavrum Hamisbirhemsire valla eşim kayınbabamın adını koyalm dedi.benim için farketmez eşimin babasınıda severim yani rahatsız olmam ama ben bizim ailenin en büyükleriyim ve oğlum ilk torun desim bnm babamın adıda olsun.ben 2 isim sevmememe ragmen sırf ikisini koydum olmuşken ikisi olsun hem aradanda çıkar kimsenin beklentisi varsa da biter🙈
izobellaaa-_- Hamisbirhemsire ben koydum Adem Atlas dedesinin adı atlası da ben yanına koydum uyumlu diye içimden de koymak geldi kayınbabamı çok severim maddi manevi yanımızda 🫶🫶🫶🫶
TeoMom Hamisbirhemsire Benim teyzelerim dayım hep koydu ama ne oluyor sadece nüfus cüzdanında yazıyor iki isim zaten gereksiz hele biri kayınpederin ismiyse iyice gereksiz hiç koymayın çocuğa zorluk
Hamisbirhemsire Eliiiiif kendi babam 20 sene önce terk etti bizi hiç görmedim o günden beri Kayınbabam da iyi bir insan tabi ki kızdığım üzüldüğüm zamanlarım oldu ne bileyim eşim istiyor diye düşünüyorum ben de
rizelipek Kimsenin ismi diye koymazdım kaç kere çocuk yapıcam ayol kendi istediğim ismi koyardım ege çok güzel gayet tek başına
Driia Çok saçma buluyorum kaynana kayın baba anne baba isimleri koyanları veya koydurtanları. Ne oluyor koyunca anlamiyorum. Heee çok hoşunuza giden bir isimdir denk gelir tamam ama onlara özel bence saçma
ZeynepBylnn Benim eşimin tarafınında öyle bir beklentisi vardı kayın babamında kendi babamında ismi aynı hatta ama eşimde bende başka isim koymak istediğimizi söyledik.
HafsaMeyra Ben hamile olduğumu öğrendiğim de babam kovitten yoğun bakımdaydı torunu olduğunu öğrenemedi ne yazık ki vefat etti bende babamın adını koyacağım yanına da isim ekledik Halim Burak 💓
Ocean-blue Hamisbirhemsire bende kayinpederimi severim ama ismini koymak istemem. Birde Alp efe ege hep 2. Olarak konuluyor 4 5 harfli herhangi bir isim de olabilir bence. Çok fark etmez. Emre Enes Aras Mert gibi isimlerde gayet kısa.