annenur Asafmavi amin inşallah canım. Zaten normalde de öyle baharatlı yağlı şeyler tüketen birisi değildim hep de basım yüksekte yatarım ama bu aralar yeni yeni olmaya başladı iste
annenur AselLinaMom bunlar da hep anlık iyi gelen şeyler galiba Siri içiyorum bir iki saat sonr ayine aynı 😇
HanifeAhmet annenur maalesef anlık dediğiniz gibi kesin çözümünü bulursan bana da söyle valla ben bulamadım çok yaşıyorum bu sorunu 😒😅
annenur Haticecebrail21 bir kaç saat sonra geri başlıyor ama ben de içiyorum rahatlıyorum sonra yine oluyor gece uyku arasında vs
sunset_momy Ay 30 haftalığım bugun bende yandııım yandııımmm . Daha yeni 2.5 su bardağı sütü içtim valla biraz yanması geçti
Ruveyda_baskapan annenur çikolatalı ürünleri , kızartmayı , aşırı yağlı yemekleri kestim düzeldi. Ayrıca buz gibi süt ve kabuklu salatalık harika işe yarıyor
annenur Ruveyda_baskapan ay ben zaten yiyemiyorum çikolata kziartma vs bualntilardan dolayı ona rağmen var 😔
Deletedmom_7 annenur Soğuk süt içiyordum işe yarıyordu biraz ama sonradan O da yaramamaya başladı En sonunda doktorum İlaç yazdı onu kullanıyorum hatta biraz önce içtim ismi de pronat gavisconun muadili
Nilsusakli Ne yaptıysam,yediysem geçmiyor maalesef doktorun verdiği şurupları da kullansam en fazla 1,5 saat sonra yine başlıyor o yüzden bununla yaşamaya öğrendim zaten azıcık kaldı 🥹
Deleted4445656 annenur dondurmada yiyorum valla soguk olduğu için rahatlatıyor beni meyvede en çok soguk elma ve nektari yiyorum bol bol benim azaldı hamdolsun ☺️
MinnieMouse annenur ben kızıma hamileyken çok erken başladı mide yanmam ve doğuma kadar mahvoldum. İç karnı geniş olanlar, dışardan karnı çok çıkmayanlar daha çok yaşıyor bunu. Bebek ne kadar baskı yaparsa mideye o kadar yanıyor. Bana sadece lansor fayda ediyordu doktor dayanamazsan kullan demişti. Ama zaten dayanılacak bişey değil ki 🥺 doğuma kadar bir kutu bitirmiştim. Su içsem kaynıyordu. Gökkuşağı dondurma yedim çok fazla sadece o iyi geliyordu. Günde 4-5 tane yiyordum valla paketli gıda ama en azından buz 😐
annenur MinnieMouse aaa benim iç karnım gecnis aslında 25 den sonra karnım çıkmaya başladı oda sanki 3 buçuk aylık gibiydi hiçbir sıkıntım yoktu ama 34 den sonra yanmalarim başladı
MinnieMouse annenur işte benim de öyle oldu canım. Bebek içerde ne kadar yer ederse o kadar yanma oluyor.
Nilperisi annenur 34 e kadar mide yanmasız geçirdiysen aşırı sevin😀 benim daha 17. Haftada baslamıstı delirtmişti agrıdan yanmadan doğurana kadar. Yanmasından bogazım tahrıs olmustu artık nexium vermek zorunda kalmıstı doktor gaviscın va içemedm hiç hep midemi bulandırmıştı. Sımdı yıne hamileyim ins olmaz
annenur Nilperisi ay evet olmadı ama benim de bualntialrim çok oldu bulantidan belki de yanmasını anlamadım 😂 baya zormuş uzun süre yasayanlar için eziyet olmalı anlıyorum sizi😔
_sila07 annenur canım ayni durumu bende çok yasadim 38 haftaya girdim yeni yeni azaldı midem yandığında soğuk süt içtim birde Kızılayın maden suyunu onlar az da olsa hafifletiyordu