annenur Ay ben 34 deyim bu haftaya kadar miğde yanması nedir bilmezdim. Bilmediğim için de internette yazanları uyguluyorum ama geçmiyor bu konuda idmanli olan var mı? Yardımcı olun lütfen ne zormuş 🌸
annenur Deleted4445656 meyve de muz elma armut yazıyor narenciye yemeyin diyor dondurma vs fayda edermi eşimi gönderdim simdi
Rabia-22 Deleted4445656 mide rahatsızlığı varsa ülser veya gastrıt süt daha kotu yapar.kendımden bılıyorum🥺
Deleted4445656 annenur dondurmada yiyorum valla soguk olduğu için rahatlatıyor beni meyvede en çok soguk elma ve nektari yiyorum bol bol benim azaldı hamdolsun ☺️
annenur sudeakdas_16 internette de yazıyor ama bir başka sitede de miğde ekşimesi yaapr yazıyor bilemedim
annenur Sedapink süt içiyorum ama bir sitede de miğde ekşimesi yapar yazmış o yüzden yanlış mı yapıyorum merak da ettim
annenur makbule17 ay ben daha yeni yasadigim için hiç bişi yazdirmadim 3,4 gudnur böyleyim.yazdirayim bari
tarcinnnn annenur soğuk süt ve gaviscon onlar da kısa süreli yine tam geçirmiyor :( beyaz nohut da iyi geliyor
tarcinnnn annenur ben hamileliğin neredeyse başından beri çekiyorum reflüye yatkın midem. Geçmiyor 3. Trimesterda hepten artık beter. Uyku uyuyamıyorum :(
annenur AylinYasinYagi onlarda tam çözüm üretmiyor anlık bir rahatlama birkaç saate yine aynı devam ediyor
benimmdunyamm annenur aynen sağlık ocağına yazdırmıştım bende başka birşey geçirmiyor valla yanma çok kötü bilirim
annenur tarcinnnn ah canım valla bendaha yeni 3,4 gundur geceleri migdemin ağzıma gelensiyle uyanıyorum çok zormus. Bulantı yaşıyordum onda kusuyordum rahatlıyorum da bu zormuş gerçekten
Cnslrsln annenur ılık sütü tek geçerim ama tabi mide yanmanı artıracak yiyeceklerden de uzak durman gerek
annenur Cnslrsln ben zaten normalde de yağlı çok baharatlı asitli vs şeyler tüketmem hep başım yuksekte yatarım, o yzuden gec başladığını düşünüyorum hic başlamaz sanmıştım ama migdeme baskı uyguladigindan mi anlamadım uc beş gündür boyleyim
tarcinnnn annenur bende hiç kusma da olmadı :( Allah sabır versin az kaldı benim inşallah doğurunca bitiyordur 🥲 sen mutlaka gaviscon yazdır ve mümkün mertebe sol yana yat. Onlar biraz idare ediyor. Yemek yedikten sonra vs dik oturmaya çalış 1-2 saat