Rumeysa_Taylann52 Merhaba İstanbul Zeytinburnu Süleymaniye kadın doğum hastanesi giden var mı?? Daha önce Doğum yapan ya da
Aysegulsayhar Rumeysa_Taylann52 nasıl Bi yer bilmiyorum ama Sadi konuk eğitim ve araştırma hastanesine gittim memnun kalmadım değiştireyim dedim
Hamideersin Rumeysa_Taylann52 bende bekleyeyim bi arkadasim orda dogum yapmis cok memnun kaldigini cok güzel ilgilemdiklerini soyledi ilk dogumunu ozelde yapmis olmasina ragmen bu hastanenin daha cok ilgilendigini soyledi
Kbrkbrr Rumeysa_Taylann52 salı günü doğumum var bu hastanede 3 kere kontrole gittim güzel ilgilendiler
Rumeysa_Taylann52 Aysegulsayhar bende perşembe gününe aldım hiç gitmedim yeni gidicem Nasıl bir yer bilmiyorum da
Rumeysa_Taylann52 Aysegulsayhar Daha önce başka hastaneye takipliydim bu hastaneyi söylediler iyi diye bide orayı deneyeyim dedim doğuma da az kaldı
ipekelvanalparslan 2018 senesinde kızımı orda doğurdum normal doğum oldu ama erken sepsis nedeniyle yenidoğan yoğun bakımda beş gün kaldık bende kızımla beraber kaldım çok güzeldi özel hastane gibi ilgilenilmisti bizimle 💖
Rumeysa_Taylann52 ipekelvanalparslan sevindim o zaman odalar nasıl kaç kişi kalınıyor hangi doktora gitmiştiniz
Rumeysa_Taylann52 Kbrkbrr Hayırlısı olsun inşallah Allah yardımcınız olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah ♥️♥️
kubranur_71 Rumeysa_Taylann52 hastanede 8 gün yattım hemşireler gayet ilgiliydi doktorları sadece vizit gezerken gördük ondada öğrenciler le gezdikleri için pek birşey diyemem ama hastane temiz güzel doğum yapanlarda memnundu
kubranur_71 Rumeysa_Taylann52 odalar geneli iki kişilik benim doktorum murat beydi ama ben serklaj oldum orda iki gün sonra başka doktor vizite geldi sonra bayram girdi araya yine başka doktor vizite geldi oyuzden pek birşey diyemem doktor hakkında sürekli değişti şansima doğumada daha 2 ayım var ben özelde yapacağım asıl takip eden doktorum da
Rumeysa_Taylann52 Selinayisbilenn kubranur_71 ipekelvanalparslan Diyelim hiç gitmedim oraya Ben şimdi başka hastane de takipliyim doğuma tek bu hastaneye gitsem kabul ederler mi