Bilgekpn birpatiningolgesinde 16. Hafta da hissetmeye başladım zayıf birisi olduğum için çoğu kişiden 1 hafta önce başlamışım hissetmeye 😃
Benimennembirmelek Deletedmom_110 offfff yaa efsane bişey benim İlk gebeliğim anlatılmaz yaşanır ya Rabbimin mucizesi efsane anlatılmaz harika üstü bişey 🥰🥰🥰
iremsknn birpatiningolgesinde hiç dert etmeyin 3-4 haftada hissedenlere çok şaşırıyorum. Bence onlar gaz hareketini bebek sanıyorlar ben 5. Ayımda hissetmiştim şimdi 7. Ayımdayım hiç durmuyor maşallah 😂🤭🐣
Duygussarikaya Ben 20. Haftada hissettim oğlumun hareketini, sanki bir yerden bir yere kayıyor gibi 😁😍❤️
immos İlk gebeliğimde 21. Haftada hissetmiştim şimdi 2. Gebeliğim 18. Haftamdayım ve bu hafta hissettim geceleri sırt üstü yatınca hissediliyor daha çok ☺️
iremsknn immos en rahat nefes aldığı pozisyon solunuza yattığınızdaki pozisyon. Bebiş için uzun süreli sırt üstü yatmaktan kaçının 🥰
myymiray birpatiningolgesinde 18. Haftada damar seyirmesi gibiydi. 20. Haftada artık elleyince anlaşılacak hale gelmişti 😍
Shr_ birpatiningolgesinde ben 21.haftada hissetmeye başladım ilk gebelıkde 24.haftaya kadar sürebiliyormuş o yüzden merak etme bi kaç haftaya baslarsın
Fatma0090 birpatiningolgesinde ilklerede 20ci haftalarda hissedersin canım benim ikinci gebeliğim bu 3 aydan sonra hissettim suan 21 haftalıgım eşim elini katıncada hissediyor ilklerede dediğim gibi 20li haftalarda hissediliyor
AslanBebeginAnnesi 17de hissetmistim canım ben😇 minik minik pıt pıt şeklindeydi şu an 21+4′üm bugun sanki gerçek bi tekme hissettim ilk kez 🙈😍🥰
Asdas123123 birpatiningolgesinde 17.cı haftaya gircem inşallah daha cinsiyetin öğrenemedim devlet hastanesi yüzünden ve kıpırdama da duyamadım daha bkalım İnsAllah ilerleyen günlerde 😍
Kaleboynutuba birpatiningolgesinde ben ilk 15 te sırt üstü yatınca hissetim sonra oynamadı o kıpırtılar kayboldu 17 de net hissetmeye başladım kıpır kıpır
Medine1008 birpatiningolgesinde 18 haftaliga girdik ama hâlâ net olarak bişey hissedemedm. Bir kaç defa karnımda kıpırtı oldu gibi ama gazmydi şişkinlik mi kasılma mı anlayamadım . Bebeğin hareketi karında tam olarak nasıl hissediliyor?
mor_menekse Medine1008 evet ben de birşeyler hissediyorum minik ama insan emin olamıyor. Gerçi daha önce hissedilmeyen birşey muhtemelen bebek hareketi . 18 olduk bizde 💜