Melisa0002 18de hiss eder gibi oldum ama 21de daha dolğun hiss ettim, 28+ da yerimizde durmuyorduk çok şükür. ❤️
Busra98_ birpatiningolgesinde hemde nasııll😅😍 sizde bir an önce hissedersiniz insallah bu güzel kıpırtıları dünyanın en masum tekmelerinii😍 Evet ara ara bendede oluyo canım hatta ben karnımdan bile kalp atışı hissediyodum doktora sordum bebeğin kalp atışı mı acaba diye onu hissetmeniz imkansız eklemlerinin kaslarının seyirmeleridir onlar dedi😂
Dilber55 birpatiningolgesinde Ben tam 16 haftalığım ama doktor 1 hafta ileriden gidiyor dedi. İçimde kelebek uçuşu gibi sanki kalp atışı gibi birşey oluyor acaba hareket mi ediyor
Alparslaninannesii birpatiningolgesinde sanırım bugun içimde birsey pit pit etti emin degilim ama gazla arasindaki farki anlayabiliyorum gaz değil 14 haftanin icindeyim banada 12 haftalikken iki defe gitmemde erkek dediler 16 da ogrenecem inşallah 🥰 belim aşırı ince ve cok zayıfım 48 kiloya düştüm o yüzden diye düşünüyorum
Balrengii birpatiningolgesinde ilk gebeligim bndde 20. Haftada net hissettim hep telaslaniyordum ama doktorum normal dedi içini ferah tut sonra gümbür gümbür hissedersin inşallah 🤭
FatmaVurucu birpatiningolgesinde amiiiiiiiinnn tüm bekleyenlere hayırlı sağlıklı sıhhatli doğumlar ve tabiki sağlıklı evlatlar nasip etsin 🥰