Edanurrafatt Kızlar 31+3 olduk bugun fakat duger günlere göre cok az hareket etti bebegim sizdede oldumu ?
anneyimmm42 Edanurrafatt bende 30 haftalık hamileyim canım . Haftalar ilerledikçe hareketleri azalıyor diye duydum yeri daraldığı için
Efemom2 Edanurrafatt 31+6 yız bizimde çok az oldu eskisi gibi tekmeler faln yok anlamadm moralimde bozuldu hareket var ara ara ama tekmeleri sürekli hareketi yok
Efemom2 Edanurrafatt dünden beri o kadr çok okudumki aynı haftalarda hareket azlıgı ama bilemedim bende yaa bebişler dinlenmeyemi çekildi naptı
Efemom2 Edanurrafatt ay dayanamadm doktora gittim nst ve ultrrasonda normal çıktı herşey harekette gördü istersen yatış yapalm takip edelim dedi sabah kadr ama kendm takip edicem bakalm 24saatte 10kere hissetmen lazım dedi
Edanurrafatt Efemom2 Efemom2 24 saatte 10 hareket oluyo bende belkide fazlası bir gün az oldu sadece şuan iyi diye düşünüyorum çok sık olmasada hakeketli bebeşim
Edanurrafatt Efemom2 normal dediyse iyidir kötü düşünmeyelim :) sağpıkla gelsin bebeislerimiz insallah
Efemom2 Edanurrafatt inşallah bgn daha iyi düne göre zaten büyüdükleri içinde hareket kısıtlanıyomş bi zaman bitseydide sag saglim kavuşsaydık hayırlısıyla 🙏🥲