Hilalkl 38 haftalığım suan ve bi karnım nerdeyse dizime gelecek hale geldi suan sırtım cok agırıyor sol kasıgıma kramplar giriyor saniyelik basıncı hissediyorum rahmimde resmen 5 dk 10 dk da bşr cişim var gibi sizce, başladımı doğum,
Fatihinannesiii Hilalkl benim de öyle olmuştu suyum sızıyormus.o yüzden tuvalete cikiyormusum sürekli fark edemedim ama mutlaka görün bence
Hilalkl Nilu06 uzanıyorum suan belimde agrı var vajinamda baskı var cocugun haraketleri orda resmen devam ederse gidicem artık
Ela7400 Hilalkl hastaneye gidersen yazar mısın ben de 38+3 deyim hemen hemen aynı belirtiler var ama ağrım yok geçen hafta alttan muayene oldum açılma yok dediler dün de gittim nst de sancı çıkmadı yine ama idrara çok indim ve karnın inmiş diyor gören herkes üf ne karmaşık birşeymiş çok korkuyorum başlarsa anlamazsam diye
Hilalkl Ela7400 benim sırtım belim agrıyor ayaga kalkınca resmen vajinam patlıcak gibi oluyorum idrarım geliyor bakalım ben 38+1 im
Dilekaktassss Her doğum aynı değil ilk doğum uzun sürüyor ama ikinci öyle değil benim ikincide karnımın alt kısmında şiddetli bir ağrı vardı sık sık lavaboya gitme isteği fazla sürmedi 2 3 saat sonra bebeğin suyu patladı doğum başladı ve doğum ilk te olduğu gibi uzun da sürmedi 3 saatte doğum yaptım yani ilke göre kolaydı korkmayın ama zaten zamanı gelmiş ağrınızda var her an doğum olabilir hazırlıklı olun ikinci doğumlar kolay oluyor normal yaptıysanız birinciyi ikincide performansınıza bağlı hiç dikiş yemeyebilirsiniz de
Hilalkl Meyra41 canım gecede ağrılı gecti ama düzensiz ağrılar suan doktor kontrolüne geldim ben ağrılarım devam ediyor