btlbsr Yenidoğan kıyafetleri için hangi deterjanı kullandınız ek olarak yumuşatıcı aldınız mı? Şampuan olarak ne tercih ettiniz. Fikir verir misiniz?
Vera09 btlbsr green clean aldım ama yumuşatıcı almadım kullanmanın doğru oldupunu da düşünmüyorum. Şampuan mustela aldım ama minoris siveno ecowell de temiz içerikli markalar
isilhanim btlbsr, temiz içerikli ürünler için Instagram’da prema ve onun anneliği diye bir sayfa var o kadının önerdiği ürünleri aldım
BedSul Ben green clean aldım organik bir ürün yumuşatıcı ile beraber aldım bebeğim daha doğmadı ama güzel kokuyor kıyafetlerini yıkadım :) Şampuan ve losyon ıva natura aldım
btlbsr Vera09 mustelanın içeriğinin eskisi kadar temiz olmadığını söylüyorlar ama incelemeye fırsatım olmadı. Siz bakabildiniz mi alırken
zeyel_sena Green clean deterjanı, yumuşatıcı ve leke çıkarıcı olarak 3.lü set aldım. Leke çıkarıcıyı henüz kullanmadım. bebeğin bütün kıyafet ve eşyalarını deterjan ve yumuşatıcı ile yıkadım. Şampuan olarak da mustela aldım.
Vera09 btlbsr yani ben aldiktan sonra gordum icerigi degismis dyiorlar. Prema diye bi kadin var instagramda temiz iceriklileri pylasiyor ordan bakabilirsiniz
Denizzeynepelif_22 Dalin aldım zaten ilk aylar şampuan az kullanılıyor diğer kizlarimdan biliyorum deterjan da ilk defa onunda Dalin sıvı aldım