anne96 ozel bolgemde cıkan tuylerde azalma oldu eskıden daha fazla ve cabuk cıkardı sımdı cok az ve gec cıkıyor gogus cevremde de tek tük tuyler cıkardı onlar hıc cıkmıyor artık sız de yasıyor muusnuz bu durumu ☺️
Ormanmeyveli anne96 Benimde azaldı hatta tüm vücudumda geçen ay almıştım hala tek tük çıkmış mesela normalde baya baya çıkardı ve inceldi sanki tüylerim
moom222 anne96 al bendende o kdar tüylü biri olmam ragmen iyice azaldı hamilelikte artar diye biliyorum resmen normalden daha az her ay ağda yaparken iki ayda br yapar oldum halan daha şükür aka biliyorum agdayla 😅😅
Ecceee anne96 benim ilk 6 ay tüylenmem çok azalmıştı ama şimdi son trimesterdayım ve gebelik öncesi haline geri döndü diyebilirim
anne96 Damlademir Ormanmeyveli moom222 hep hamıleleıkte artar dıye bılıyordum aslında azalınca şaşırdm ama mutlu oldum 😂
anne96 Minikbebegim1999 sır agdayla alıyorm ben gobegımdekıler azalmadı cok aksınd arttı sankı o da yag surdugum ıcın olabılır ☺️
asena0609 anne96 Benimde durumum aynı şu an bende şaşkınlık içindeyim başındayım diye mi böyle bilmiyorum ama ben şu an memnunum 😅😅
anne96 Minikbebegim1999 ben alıyorum acıkcası bır sey olmadı ama bılmıyorum sakıncası var mıdır 🤷🏻♀️ sırtustu yatıp alıyorm daha kolay alınıyor
afroditt anne96 ramazan Bayramından önce jiletle almama rağmen seyrek çıktı hatta bazı yerlerde çıkmadı diyebilirim( bacağım)
ceren_1411 anne96 genital bölgede azaldı ama vücudumun geri kalanı aksine çok hızlı ve çok fazla çıkıyor.Dudak üstünü aldıktan hemen 2 gün sonra çıkıyor yeni bıyığı çıkmış ergenler gibi oluyorum🥴🥴(göbeğime hiç ağda vurmadım bu zamana kadar)
4858 anne96 benimde tüm vücudumdaki tüyler çok çok azaldı ama göbeğimde ve çene kısmımda hiç yokken tüylenmeler oldu🤷🏻♀️