moom222 Kızlar sizinde bebeleriniz karnınızin üst kısımlarına çıkıyor mu resmen göğsümun altına geliyor orda geziyor şişkinlik yapıyor oda böyle olan varmı 33 haftadayim bu arada
bahar-1903 moom222 30 haftalik olan bizde aynı durumu yaşıyoruz hep üst tarafta bebeğim hiç aşağıda hareket ettiğini bilmem😂
mmihri moom222 benimde öyleydi hatta o dönem kaburgalarım çok ağrıdı . Doktorum kanala yerleşmeye başlayınca rahatlicaksın dedi şuan 37 deyiz sanırım yavaştan aşağı iniyor ☺️
Hakanbuse moom222 36 haftaligim kizim daha kaburga kemiklerimi tekmeliyo basi asagida ama nefes aldirmiyo resmen
moom222 bahar-1903 çok garip bir duygu değil miya oralarda bişey geziyor kipirdiyor bazen korkuyorum 😅😅
moom222 mmihri valla bende ayaklarıyla itince cnm açıyor yaoma diyorum asagida da oynuyo yukarda da oynak galiba bzm oğlan braz ,😅😅
bahar-1903 moom222 Aynen benim de içim bi tuhaf oluyor bende bazen heyecan yapıyorum kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor, ama çok çok güzel bi duygum Rabbım isteyen herkes nasip etsin inşallah 🤲
mmihri moom222 benimkide öyle 😅 benimde kız poposunu habire çevirip duruyor ordan oraya bende ona oynak olucak herhalde diyorum 😊 Hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağımıza da alırız inşallah 😊🌸
moom222 mmihri ayh popo meselesn hiç deme dayadı mi götunu indirmiyo 😅😅 babasına diyorum senin ki yine dayadı gotunu indirmiyo yere 😅😅 hayırlısıyla gelsinker cnm 🥰🥰
Ormanmeyveli Ben de 29. Haftadayım cidden yukarı çıkıyor mu? Ben artık umudumu kesmiştim çünkü taaa kasıklarımda kafası bu şekilde devam eder diyordum
Seyda94_ @moom222 28. Haftaya giricez benimki hala kasiklarda geziniyo yukarıda göremedik hiç kendilerini🥴
Hakanbuse moom222 ileriki haftalarinda daha da bunaliyosun bebegin bi anda buyuyo ve cikabilcegi en ust seviyeye kadar cikiyo