minnoskiz- sağolun sizede cok gecmiş olsun.22 haftalik olana kadar hicbir sorun yoktu.22 haftada zeynep kamilde detahlı ultrasona girdim bana bebek 2 hafta geriden geliyor ama baska hivbir sorun yok dedi detahli yapan dr.sonra sonuclari kendi dr gosterdim beynindeki sıvilarda genisleme var ama rapora hicbirsey yazmamislar acilen bir perjnatolaga gorün dedi.hemen iyi bir prof buldum detahlida baktı ve evet bas cerveri geriden geliyor 2 hafta beyin kıvrimlarinda düzlük var ve lv sıvı artısı var buda lizensefali demek dedi ve sonucun cok ciddi seyler geyirecegini soyledi.sonlandirmayi kabul etmedigim için amniyosentez yapilmasi gerektigini cunku bu hastaligi getirecen sebeplerin hic birinin bende olmadigini ama gen mutasyonu olabilecegini soyledi ve beni zeynep kamilde perinatolog prof oya hanima yonlendirdi.oda ayni seyleri soyledi.amiyosentez yapildi sonuc bekliyoruz.perinatoloji takibine girdim.28 haftadan sonra fetal mr cekilecek.ama suanki durum lizensefali ve baş kuçüklüğüne baglıda mikrosefalı oldjgu soyleniyor.uzun oldu hakkınızi helal edin.