Ssde Kızlar ciğer gelistirici igne hangi haftadan sonra yapılmaz 35+4 haftaligim sancilarim vardi az az gittim doktorum adalat verdi 37+3 gün verdi sezeryan icin. ciğer gelistiriciden bahsetmedi bi skinti olurmu
nevamm1 Ssde haftan çok iyi 36.haftadan sonra gerçekleşen doğumlar erken doğum olarak görülmüyor ciğer gelişimini tamamlamıştır zaten ondan gerek duymamıştır doktorun.
Pcoslubiranne Ssde 35 den sonra yapilmiyor saniyorim.doktorum 35i gecelim rahatlayalim demisti bana ilk gebeligimxd.
Gamzeates Ssde 35 ve altına yapıyorlar canım 35+2de ciğer geliştirici vurdular 36 olsaydım gerek yoktu
Ssde nevamm1 insallah ya burda çoğu kişi ciğer gelistirici vurdurup oyle dogum yapmış biraz kafam karıştı tesekkurler
Ssde Pcoslubiranne benim doktorum iyi bi doktor hiç bahsetmedi demekki iyi bende sormayı unuttum burdada gordum çoğu kişi ciger gelistirici vurdurup oyle dogum yapmışlar kafam karisti
gullsah222 Ssde Benimde bir yakınım 36 haftalık doğum gerçekleşti ciğer geliştirici vurmuşlar 🙁 İnsan neye inanıp neye guvenecegine şaşırıyor bazen.